06.08.2024.

15:16

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Vi ste za mene svesne ubice": Rada Manojlović održala lekciju vozačima, obratila im se brutalnim rečima!

Pavačica Rada Manojlović se skoro pa svakodnevno oglašava na društvenoj mreži "Iks", gde svoje pratioce pita za savet, podeli neku šaljivu situaciju, ali i pokrene često i ozbiljne teme. Rada je sada poslala brutalnu poruku svima koji ne stanu da odspavaju pola sata-sat, kad osete da ih hvata umor, već svesno nastavljaju da voze, zbog čega nedužni nastradaju.

Informer

 

- A da vas pitam ljudi, evo jedno iskreno pitanje, zasto ne stanete na prvu pumpu kad vam se prispava? Ok nema se para za hotel motel, nebitno, pumpe i odmorišta su na svakom koraku... Gde žurite da stignete (ili ne daj Bože ne stignete nikad)? - zapitala se Rada pa nastavila:

- Kako je moguće da ne osetite da ste premoreni, kako ne primetite da nemate pažnju da ste usporeni, nije mi jasno? Evo vozim 20 godina, i voze me, ja sam živo biće takođe mi se prispava, odmah osetim da nemam kontrolu onako kako bi trebalo i da ne treba više da vozim; milion puta smo stali na pumpu odspavali pola sata - sat, nastavili kao novi. Objasnite mi sta vam je molim vas? Aj što ne razmičljate što ćete nekoga da ubijete, ali zar ne razmišljate o sebi i svojoj porodici, prijateljima ili koga već vozite? Znači, da li ste normalni prosto pitanje? Vi ste za mene svesne ubice i samoubice, ali kao po pravilu, uvek nastradaju nedužni - jasna je bila Rada.