• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

02.08.2024

21:18

"Suđeno mi je da riljam i orem": Rada Manojlović otkrila koliko zarađuje, pa najavila svadbu i bebu!

ATA Images

Estrada

"Suđeno mi je da riljam i orem": Rada Manojlović otkrila koliko zarađuje, pa najavila svadbu i bebu!

Podeli vest

Folkerka sprema album, a nakon toga priželjkuje i jedan koncert, svadbu, ali i bebu.

Rada Manojlović puni klubove na Crnogorskom primorju, konačno je kako kaže svesna koliko vredi i nastavlja da radi punom parom. Emotivno je ispunjena, ali kako kaže, za svadbu ima vremena, fokus joj je trenutno na karijeri.

- Prava svadba će se desiti, dogovorite to sa mojom sestrom da uglavite između nastupa. Kad izađe album mislim da je red da napravim koncert, da dobijem dete, i da idem da ležim kao Milan Stanković, da me niko ne dira i ne budi - rekla je Rada za Blic.

Foto: ATAimages

 

S obzirom na to da su pevači su podigli cene, mnogi vlasnici lokala se žale kako posećenost nije kao ranijih godina, a Rada je imala vrlo jasan komentar na tu temu.

- Da sam nešto htela da kažem na tu temu, oglasila bih se na Tviteru, ali samo mogu da kažem ako. Mene ništa ne ugrožava, sve je kako treba da bude. Ne mogu da kažem nema nekih nekorektnih ponuda od strane vlasnika lokala, ima. Ali nekako će sve doći na svoje, zato i treba da im uzmu sve. Znam koliko vredim i znam da vredim više od one cifre za koju radim, ali ja ne mogu time da se vodim, jer će sve to doći na svoje. Stara sam čekalica, doći će taj moj novi album, avgust je moj. Za pevača kao što sam ja nema zime. Moje je samo da pevam - smatra Manojlovićeva.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica ističe da nikada nije želela da gradi karijeru preko drugih, a mnogi su o njoj svašta rekli, a ona je progutala knedlu i povukla se. O tome da li može da zaradi na društvenim mrežama Rada kaže da ni tu ne može da se opari.

- Ne zarađujem ni za ovo što radim koliko treba da zarađujem, pokradoše me i na ovim digitalijama. Meni je suđeno da grabuljam, da riljam, da pevam i da orem na terenu - kaže pevačica.

Rada ističe da ima veliku tremu zbog izlaska novih pesama koje treba da opravdaju uspeh dosadašnjih. Pevačica priznaje da priželjkuje i poziv Saše Popovića da bude član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" odakle je i sama započela karijeru.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bila bih užiriju, što ne bih?! Šta bi mi falilo da budem tamo? Briljiram čoveče. Volela bih da se skupi naša generacija iz "Zvezda Granda". Ne znam šta Saša Popović čeka više? On da napravi takav projekat da se mi zvezde folk muzike okupimo, pa harali bi ponovo - sigurna je Rada.

Iako beleži veliki uspeh u svetu estrade, ipak danas sebi ne može da kaže: "Bravo", zbog promašaja koje je imala:

- Kakvo crno bravo? Lupala bih sada glavom o zid. Sve što sam mogla da pogrešim ja sam pogrešila. Da sam bila pametna da neke stvari presečem 2015. ili 2016. godine, a ne 2022. godine. Kada sam došla do dna i razbila glavom, rekla sam sebi: "Ili ćeš da čuvaš ovce ili ovako više neće moći." Kad sam prelomila to i kad više nije bilo kompromisa, onda sam se podigla mnogo više. Sada sam druga osoba. Izašla sam iz dugova, isplatila sam svoj album i u velikom sam plusu. To nije bilo zamislivo pre 2021. Kad shvatiš da vrediš, da te nije ubio onaj koji te je gazio, kad vidiš da ljudi čekaju u redu da se slikaju sa tobom, kako da nemam elan - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević: Sport je način da se mladi iz regiona okupe i grade zajedništvo
Politika

Milićević: Sport je način da se mladi iz regiona okupe i grade zajedništvo

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Srbije s dijasporom Đorđe Milićević izjavio je danas, govoreći o Sportskom kampu "Srbija te zove" koji okuplja decu sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore, da je sport odličan način da se mladi okupe, grade sportski duh, zajedništvo i nauče da podržavaju jedni druge.

02.08.2024

21:10

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne!
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne!

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Špijunski avioni nadleću oko Srbije i prikupljaju sve podatke! Amerika snima sve položaje vojske i fabrike za proizvodnju oružja!
Live TV

Špijunski avioni nadleću oko Srbije i prikupljaju sve podatke! Amerika snima sve položaje vojske i fabrike za proizvodnju oružja!

Pitanje je u kakvom bezbednosnom sistemu se nalazi naš narod. Špijunska afera dešavala se u Srbiji već mesec dana. Tri puta u toku jula meseca jedna letilica vazduhoplovstva SAD-a letela je oko granica Srbije i iznad BiH. Ova letilica opremljena je specijalnom opremom pomoću koje posmatra pokretne ciljeve na kopnu i moru. Ovaj avion je deset puta u toku godine leteo oko granica Srbije. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju i pilot Boriša Mandić.

02.08.2024

15:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija