• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.08.2024

09:10

Rada Manojlović rešila da prekine nagađanja! Pevačica progovorila o novom dečku, pa otkrila da li je oženjen!

Printscreen/PaparazzoLov, Miloš Rafailović

Estrada

Rada Manojlović rešila da prekine nagađanja! Pevačica progovorila o novom dečku, pa otkrila da li je oženjen!

Podeli vest

Popularna folkerka progovorila je o starim i novim ljubavima.

Rada Manojlović nastupa na crnogorskom primorju punom parom, puni klubove, ali stiže i da prokomentariše aktuelne teme. Ona je pre nekoliko dana otkrila da priprema novi album i da bi nakon toga volela da se uda i rodi dete, a sada je analizirala svoj odnos sa bivšim, ali i razjasnila nedoumice oko novog dečka.

Foto: ATAIMAGES

 

- Čoveka nema! Odgovori mi posle pet dana. Ne znam da li nešto sprema ili se krije i od mene, samo da se javi da je živ. Ja nisam za tu krajnost da se zamonaši, to je super za ljude koji ne vide smisao u ovozemaljskim uživanjima, ali on koji ima dužnost prema publici, prema meni, ljubavi i pesmi. Rekla sam mu da manastir neće moći da ga izvuče i da zaboravi monaštvo - jasna je bila Rada o svom odnosu sa Milanom Stankovićem, pa priznala da li bi mogli nekad opet da budu u vezi:

- Rekla sam mu da nikad ne može da ima prijatelja kao što sam ja. Njega treba razumeti, on je poseban lik, poseban čovek. Teško emotivno da može nešto među nama... Veruj, on se obraduje mojim ljubavima - ispričala je Manojlovićeva za Kurir.

Foto: ATAimages

 

A onda je otkrila ono što intrigira čitavu javnost poslednjih meseci, da li je njen dečko oženjen kako se šuškalo.

- Ja sam neko ko dovoljno vredi da bih mogla sad da prošetam dvadeset slobodnih muškaraca. Zato mi smeta to kad kažu da sam sa oženjenim. On je moj vozač i nije oženjen - bila je iskrena Rada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti
HAOS

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti

Retrogradni Merkur kreće 5. avgusta u Devici i donosi haotičnu situaciju na svim poljima, tako da možemo da očekujemo nesporazume, pogrešne procene, iznenadne troškove ali i propale pregovore. Venera, planeta ljubavi, ulazi u Devicu, što znači da će nam razum često biti iznad osećanja. Danas je mlad Mesec u Lavu, koji je odličan za okretanje novog lista u životu.

04.08.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Srbija