14.08.2024.

10:42

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/slobaradanovic, ATA Images

Džet set

"Ako je neko zaslužio ovo, on je": Sloba Radanović ovog olimpijca poznaje čitav život, javno mu čestitao na osvojenoj medalji (FOTO)

Srbija već danima slavi medelje naših olimpijaca, a pevač Sloba Radanović na svom Instagramu javno je čestitao Dejanu Davidovcu na uspehu koji je ostvario sa košarkaškom reprezentacijom Srbije na OI. 

Informer

 

Sloba je otkrio da Davidovca poznaje od detinjstva i da je košarkaš od malih nogu vredno trenirao. 

- Koliko mi je drago zbog ovog momka. Od malih nogu, skoro svakog dana sretao sam ga na putu do škole ili treninga. Uvek je na leđima imao ranac i ištao je ili na trening ili u školu. Mi svako na svoj trening fudbala, a on na košarku. I uvek se videlo koliko je voleo i koliko voli to što radi, koliko voli basket, košarku, loptu... Ako je neko zaslužio ovo, on je - napisao je Radanović.

Informer

 

Posle tradicionalnog dočeka na balkonu Starog dvora u Beogradu i slavlja u jednom prestoničkom restoranu, za Dejana Davidovca i ostale olimpijce iz tog grada juče je doček organizovan i u Gradskoj kući u Zrenjaninu. 

- Prija mi da vidim svoje i prijatelje i da se malo odmorim od Beograda i od drugih gradova, drago mi je što sam došao, drago mi je što sam se vratio sa medaljom i što je to jubilarna 25. medalja i nadam se da sam je zaslužio i da ćemo i ubudući nastaviti sa još mnogo medalja - rekao je košarkaš po dolasku u rodni grad.