22.08.2024.

11:47

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Slađa Alegro podelila tajnu njene savršene linije: Nakon što je smršala 30 kilograma, pevačica otkrila šta je sve izbacila iz jelovnika

Slađa Alegro dobila je čak trideset kilograma tokom trudnoće, ali je uz pomoć pravilne ishrane uspela da se oslobodi viška i povrati svoju figuru.

Pevačica je otkrila tajnu kako je uspela da telo dovede do savršenstva, a podelila je i šta jede tokom dana.

Informer

 

- Baš sam bila debela. Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne fast food obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati - izjavila je pevačica za domaće medije.

Informer

 

- Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju - rekla je Slađa, pa dodala:

- Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.

Dijeta Slađe Alegro

Doručak: Tost hleb, ćureća prsa i čaj.

Ručak: Piletina sa salatom.

Užina: Voće po izboru.

Večera: Riba sa grilovanim povrćem.