Autor: Informer/A.S.

23.08.2024.

16:17

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Ide sa mnom u teretanu da me kontroliše": Sanja Vučić vodi borbu sa viškom kilograma, evo ko joj je najveća motivacija za vežbanje

Nekadašnja članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, otvoreno je govorila o svom problemu sa Hašimoto sindromom, zbog čega često varira u kilaži.

Zbog svog zdravstvenog stanja, a i posla kojim se bavi, pevačica mora mnogo da vodi računa o ishrani, a sada je otkrila da je krenula u teretanu. Ona je dodala da sa njom na treninge stalno ide i njena mama, koja je kontroliše dok vežba. 

Informer

- Na dijeti sam, trenutno se trudim da pazim na kilograme iako se jako često oko toga ne opterećujem. Jako lako se gojim, moram da uzmem u obzir kojim se poslom bavim, ali imam harizmu, eto. Krenula sam sa mamom u teretanu. Ona tamo ništa ne radi, samo vodi računa da ja vežbam. Živim sa mamom, izađem sa njom u kafanu, imamo zajedničke navike - rekla je pevačica.

Sanja je iskreno priznala da kada naiđe na neku poteškoću, umesto psihologa, traži savet astrologa.

- Kada zagusti obraćam se astrologu. Nekoliko puta sam išla kod psihologa, ali lakše mi je da slušam pozitivne stvari makar i neistine - kroz smeh je priznala.

Informer

 

Mnogi vlasnici lokala žalili su se na cene pevača, a Sanja je rekla da se trudi da ona uvek bude korektna kada je njen honorar u pitanju.

- Ne ulazim u to kakve su cene kolegama. Trudim se da ja budem korektna. Svako ima prava da sebi stavi cenu onoliku koliko smatra da vredi - rekla je pevačica i dodala da toliko putuje zbog posla da nekada ne zna u kom se gradu budi.

- Zbog svakodnevnog menjanja lokacija, desi mi se da se probudim i ne znam u kom sam gradu. Nikada ne obiđem grad u kom sam jer čuvam snagu za nastupe. Retko kada šetam, ali nadam se da će se to promeniti - rekla je Sanja za "Blic".