• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.08.2024

11:59

Sanja Vučić kupila stan! Pevačica potrošila sav novac na opremanje nekretnine: "Ješću nudle još tri, četiri meseca!"

E-stock

Estrada

Sanja Vučić kupila stan! Pevačica potrošila sav novac na opremanje nekretnine: "Ješću nudle još tri, četiri meseca!"

Podeli vest

Vučićeva kaže da joj je prelepo u novom životnom prostoru, kao i da je presrećna što je kupila sebi stan.

Pevačica Sanja Vučić je nedavno kupila sebi stan, zbog čega je mnogo srećna. Ona je istakla da je o svakom detalju vodila računa, pa je tako angažovala arhitektu, kako bi sve bilo cakum-pakum. 

Pored arhiteke i njena majka je učestvovala u opremanju i sređivanju nekretnine. 

Foto: TikTok printscreen/sanjalilwolf

Sanja Vučić pokazala svoj garderober

- Mama je jako ponosna na mene. Divan je osećaj, navikneš se posle nekog vremena. Angažovala sam arhitektu sve da sredi. Mama je birala sve, ako se njoj ne sviđa, onda ne ide. Znam koliko sam uložila u sređivanje, al' neću da kažem! (smeh) Puno košta. Ješću nudle još tri, četiri meseca... (smeh) Još se ne zna gde sam kupila stan, neka tako bude - kazala je Sanja, koja trenutno na primorju Crne Gore radi punom parom.

Foto: Zoran Sinko

 

- Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe... Primetno je da je sezona slabija nego prethodnih godina, ali, eto, videćemo kako će sve to oko posete da kulminira - istakla je.

Ona je zatim otkrila da li joj je skočila cena nastupa. 

- Prošle godine sam objavila album, ove godine sam izbacila EP. Što se tiče cene mog nastupa, da li je skočila, to pitajte mog menadžera, ja ne znam ništa - nasmejala se pevačica.

Foto: E-stock

 

Vučićeva će, inače, radno proslaviti i rođendan 8. avgusta.

- Rođendan ću proslaviti u Prnjavoru, imaću svirku. Videću da, ako budem pri parama, častim tamo ljude malo... (smeh) Menadžer nije znao kad mi je rođendan, izgleda, pa radim - rekla je Sanja za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vojska Srbije obeležila krsnu slavu
Društvo

Vojska Srbije obeležila krsnu slavu

Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovali su danas liturgiji u crkvi Svetog Marka u Beogradu, povodom krsne slave Vojske Srbije – Sveti despot Stefan Visoki.

01.08.2024

13:20

Vera, mir, blagoslov! Vučević prisustvovao obeležavanju dana sećanja na vladavinu Despota Stefana Lazarevića u manastiru Manasija (FOTO)
Politika

Vera, mir, blagoslov! Vučević prisustvovao obeležavanju dana sećanja na vladavinu Despota Stefana Lazarevića u manastiru Manasija (FOTO)

U manastiru Manasija danas se obeležava Dan Despota Stefana Lazarevića - ktitorska slava manastira, a svečanoj liturgiji koju tim povodom služi bratsvo manastira, prisustvovali su predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević, ministar kulture Nikola Selaković, i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

01.08.2024

13:04

TV

Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!
Live TV

Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!

Dejana Neralić (17) i njen momak Boris Majorski (18) nastradali su u oktobru 2022. godine, u saobraćajnoj nesreći kod Beške. Osnovni sud u Staroj Pazovi je doneo presudu protiv Slobodana B. (84), vozača "mercedesa" koji je izazvao nesreću, a koji je prvostepeno osuđen na tri godine zatvora! O tom užasnom događaju u Info jutru govorio je otac poginulog momka Vladimir Majroski.

01.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21