• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.08.2024

10:53

Šta ovo bi? Nakon što je Sloba prozivao Karleušu, njegova supruga otišla na pevačicin nastup, pa se javno pohvalila (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Estrada

Šta ovo bi? Nakon što je Sloba prozivao Karleušu, njegova supruga otišla na pevačicin nastup, pa se javno pohvalila (FOTO)

Podeli vest

Radanovićka je snimala Karleušu dok je izvodila svoj čuveni hit, pa sve to odmah podelila na mrežama.

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je održala još jedan nastup za pamćenje u prepunom klubu u Crnoj Gori. 

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

 

Veliki broj ljudi pevao zajedno sa pevačicom i đuskao uz njene pesme, a među njima se našla i supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović.

Ona je objavila i delić atmofere na svom Instagram profilu, baš u trenutku kad je Karli pevala pesmu "Blok". Ali to nije sve, Radanovićka je u opisu snimka tagovala svog supruga. 

Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

 

Mnoge je iznenadio ovaj postupak i pomislili su da je to provokacija, jer je poznato da su Karleuša i Sloba imali javni sukob. 

Podsetimo, neposredno nakon što je pevačica izbacila svoje albume "Alfa" i "Omega", Radanović ih je negativno komentarisao. On je tada istakao da su pojedinci sa scene performeri i pozvao sve da obrate pažnju šta slušaju "jer su počeli da se normalizuju đavoli i demoni". 

Foto: instagram.com/karleusastar

 

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi i vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavola i demone. Ne dozvolimo to! Držite se Boga! Bog vas blagoslovio! - rekao je on tada. 

Foto: ATAIMAGES

To nije bilo sve, već je Radanović u jednoj emisiji priznao da ne razgovara sa Jelenom Karleušom, dok mu je ona žestoko odbrusila, rekavši da ne zna ni ko je on zapravo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)
Politika

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)

Dok neki funkcioneri naprednjaka, posebno na lokalu, ćute o iskopavanju litijuma, kalkulišu i ne oglašavaju se povodom rudarenja istog, jer se plaše reakcija i pada rejtinga, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, ne mareći za rejting koji bi možda i pao usled izrečene istine, ne odustaje od toga da iznosi samo proverene i tačne informacije!

01.08.2024

11:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21