29.08.2024.

17:46

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/EPA Images

Džet set

"Oni su štekare!" Sandra Afrika isprozivala fudbalere: "Imaju milione, a ne izvade ni 50 evra za pesmu!"

Sandra Prodanović, poznata kao Sandra Afrika, nedavno je za jedan nemački medij izjavila kako su fudbaleri velike štekare koji uopšte ne žive životom za koji se misli da žive.

- Imaju kao milione neke, ovo-ono, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate. Tako da, molim te, šalju avione i to, ko, bre, šalje avione - rekla je besno Sandra za jednu nemačku televiziju, te dodala da su fudbaleri štekare i da od njih ne dobija velike bakšiše.

Informer

 

- To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare - rekla je pevačica.

Podsećamo, Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov imali su burnu vezu o kojoj je ona nedavno govorila u Informerovom podkastu i potvrdila da je bila trudna kako se tada spekulisalo

- Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je - ispričala je Sandra za Informer.

Informer

 

Nakon što je Sandra iznela da ju je Volkov prevario sa prijateljicom, te da ga je u stanu zatekla sa golom Ivanom Bum Nikolić, kako kaže, bivši momak joj je zamerio što je to javno rekla.

- Zamera on meni dosta stvari, ali to ćemo nekom drugom prilikom. Zamerio mi je što sam to rekla, ali to je moj život i to su stvari koje su se manje - više i znale. Puno godina sam ja čuvala svoju privatnost, sada sam želela da pokažem i svoju drugu stranu. Nisam ja sve ni rekla, ali deo svog života sam iznela jer ljudi ranije nisu znali ništa o meni. Negde je i on deo svega toga. Mislim da više nije ni bitno to što on zamera. Ima on taj momenat da iako je bivši zamera moje izjave. Ne znam što je to tako - rekla je Sandra i istakla da je na ovu ljubav stavila tačku.