• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.08.2024

17:24

"Volkov mi je...": Sandra Afrika otkrila čija je skupocena jahta na kojoj se ona baškari

Zoran Sinko

Estrada

"Volkov mi je...": Sandra Afrika otkrila čija je skupocena jahta na kojoj se ona baškari

Podeli vest

Sandra Afrika je otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim dečkom Vladimirom Volkovim.

Sandra Prodanović, poznata kao Sandra Afrika, u velikoj ispovesti u Informerovom podkastu, opisala je i turbulentnu vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a onda je otkrila i da ju je prevario sa bliskom prijateljicom.

Afrika je u podkastu priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali:

- Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je - ispričala je Sandra za Informer.

Foto: Zoran Sinko

 

Pevačica je sada otkrila u kakvom su trenutno odnosu njih dvoje.

Nakon što je Sandra iznela da ju je Volkov prevario sa prijateljicom, te da ga je u stanu zatekla sa golom Ivanom Bum Nikolić, kako kaže, bivši momak joj je zamerio što je to javno rekla.

- Zamera on meni dosta stvari, ali to ćemo nekom drugom prilikom. Zamerio mi je što sam to rekla, ali to je moj život i to su stvari koje su se manje - više i znale. Puno godina sam ja čuvala svoju privatnost, sada sam želela da pokažem i svoju drugu stranu. Nisam ja sve ni rekla, ali deo svog života sam iznela jer ljudi ranije nisu znali ništa o meni. Negde je i on deo svega toga. Mislim da više nije ni bitno to što on zamera. Ima on taj momenat da iako je bivši zamera moje izjave. Ne znam što je to tako - rekla je Sandra i istakla da je na ovu ljubav stavila tačku.

Foto: Zoran Sinko

 

- Nismo se pomirili. Sretnemo se nekada. Mi smo stalno raskidali i mirlili se, a sada je to - to. Definitivno je gotovo. Žao mi je što su se neke stvari vrtele po medijima. Bili smo jedno drugom ta neka ljubav koja se ne zaboravlja, ali to je sve život.

Sandra je istakla da je Ivana nikada nije kontaktirala, ali da joj se javi kada je sretne na nekom događaju.

- Kada je izašla pesma "Drugarice spavajte sa njim", svi su tu priču od pre 5 godina povezali sa mojom pesmom. To nije nova priča i nisam pesmu iskreno nikome posvetila. Mediji su to prepisali tom momentu, ja sam se tome priključila, ako oni tako vide dobro. Ja sam celu tu priču ispričala već, svašta se dešava i ljudima sa javne scene i onima koji nisu. Ivana i ja se ne čujemo. Nikada se nismo ni čule. Stalno se srećemo po dešavanjima, javimo se jedna drugoj najnormalnije. Nemam problem ni sa kim.

Jahta je od bivšeg dečka, ne od bake

Sandra Afrika jednom prilikom rekla je kako su joj luksuznu jahtu kupili baka i deka, a sada je otkrila da je vlasnik plovilice zapravo njen menadžer i bivši dečko Mikiša.

- Mislim da jesam bakina miljenica, to sam se ja našalila jednom prilikom. Ovaj brod je čuveni Mikišin brod, od mog menadžera. Tu provodimo vreme kada sam u Crnoj Gori. Nemam vremena za odmor, nastupam stalno - rekla je ona za Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija