• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.07.2024

11:42

Ona je nova učesnica "Elite 8"! Rasturila je brak poznatom rijaliti paru, pa se Matoroj uvukla u krevet

Informer

Rijaliti

Ona je nova učesnica "Elite 8"! Rasturila je brak poznatom rijaliti paru, pa se Matoroj uvukla u krevet

Podeli vest

Samo što se završila "Elita 7", a uveliko se spekuliše ko su novi učesnici "Elite 8".

Ove sezone je ubedljivu pobedu odnela Anita Stanojlović, koja je osvojila nagradu od 100.000 evra. "Elita 7" je tek završena, a polako se otkrivaju novi učesnici za predstojeću "Elitu 8".

Sada je otkrivena još jedna stanarka "Bele kuće" u Šimanovcima. Naime, Jovana Tomić Matora se u jednom intervjuu izletela i otkila da njena simpatija ulazi u "Elitu 8".

Foto: Insajder

 

U pitanju je Stefani Grujić (19), koja je "Elitu 7" obeležila kao učesnik u velikoj prevari. Tačnije, pred sam kraj rijalitija ona je iznela tajnu Jelene Marinković i Uroša Rajačića. Stefani je za crnim stolom rekla da ne može više da trpi pritisak, te je otkrila da su Jelena i Uroš bili malo intimniji u zatvoru, pa je dodala i kako je prenosila poruke od Marinkovićeve Rajačiću, a onda je usledio haos, kao i razvod Ivana Marinkovića od svoje neverne supruge.

Foto: Pink Tv prntscreen

 

Takođe, Stefani je vremenom postala prisnija i sa Jovanom Tomić, čak je palo i maženje u krevetu. Sada se Matora izletela i priznala zašto njihov odnos nije prešao u nešto više.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

Na pitanje novinara da li je Stefani njen spas, Jovana je rekla:

- Stefani je drug i brat, nismo u vezi, ali je mnogo dobra devojka - rekla je Jovana, a na pitanje da li će uploviti u ljubavne vode, ona je rekla da ne i to samo zbog Stefaninog ulaska u "Elitu 8" i tim odgovorom otkrila još jednu novu ukućanku u predstojećem rijalitiju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija