06.09.2024.

18:07

Foto: Foto: Tanja Andrić, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Estradni rat se nastavlja! Nakon Gocinog oglašavanja Vendi žestoko uzvratila: "Imaš puno putera na glavi"

Goca Lazarević je nedavno iznela svoje mišljenje o kolegama koji su učestvovali u nekom od rijaliti programa, što se nije dopalao koleginicama Zorici Marković i Vesni Vukelić Vendi, koje su u sličnim programima učestvovale. Njih dve su oštro reagovale i iznele niz uvreda na račun Lazarevićke, koja je na to reagovala i rekla da je određeni ljudi komentarišu u medijima jer im smeta zlatna turneja koju je zakazala.

Informer

 

Pod terminom "određeni ljudi" očigledno je da je pevačica mislila upravo na Vendi i Zoricu Marković jer su samo njih dve prethodnih dana komentarisale Gocu i njenu izjavu da ona ne može da uđe u rijaliti jer ima veliki hit "Vidovdan" koji joj tako nešto ne dozvoljava. 

Njen odgovor je razbesneo Vesnu Vukelić Vendi, koja je ponovo žestoko uzvratila i nastavila estradni rat.

Informer

 

- Izađi iz Titovog kreveta sa čijim sistemom vodiš ljubav decenijama i izađi na bojište! Mi znamo da si ti Vuk Branković koji beži i krije se i plaši od svoje senke! Zato si sada opet pobegla od odgovora! Jer znaš da imaš puno titoističkog putera na glavi! A mi jako dobro znamo i kako si eksploatisala sav taj sistem! Ako si se drznula da gugućeš o Knezu Lazaru i arčiš i baštiniš i obesmišljavaš Vidovdan bez krsta na grudima, bez Jevanđelja u ruci, bez posta i molitve bez liturgijskog doprinosa svetom Knezu Lazaru i Kneginji Milici, bez ikakvog truda da se ocrkveniš! - počela je Vendi pa nastavila:

Informer

 

- Mi vidimo da nas neviđeno asociraš na neku kafe kuvaricu sa Rudnika ili Gornjeg Milanovca po stajlingu i da bi se samo takvom kasom i gostima trebala časno pozabaviti, a mi ćemo ti kupiti borosane da se brže krećeš! To što ćeš kao svaki debelokožac da uzjašeš neki trg po Nišu ili Čačku koji ti je omogućen sa besplatnim pristupom građana, to je poklon jer si kukavica i nemaš veze sa viteštvom i pravoslavljem! Izađi Goco tamo gde svojom snagom možeš da okupiš narod, a ne preko trgova kao poklon tvoje lojalnosti Titoizmu i bezbožništvu. Čepiči za uši protiv šištanja i gutanja verovatno će se besplatno služiti - zaključila je Vukelićeva.