• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.09.2024

14:55

"Da nisam zakazala zlatnu turneju ne bih im smetala": Goca Lazarević uzvratila udarac Vendi i Zorici Marković, evo šta im je poručila

Informer

Estrada

"Da nisam zakazala zlatnu turneju ne bih im smetala": Goca Lazarević uzvratila udarac Vendi i Zorici Marković, evo šta im je poručila

Podeli vest

Pevačica je odlučila da odgovori na prozivke koleginica i javno im se obratila.

Goca Lazarević je nedavno iznela svoje mišljenje o kolegama koji su učestvovali u nekom od rijaliti programa, što se nije dopalao koleginicama Zorici Marković i Vesni Vukelić Vendi, koje su u sličnim programima učestvovale. Njih dve su oštro reagovale i iznele niz uvreda na račun Lazarevićke. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao - odbrusila je Zorica i između ostalog joj poručila i da gleda svoja posla.

Nakon nje oglasila se i Vesna Vukelić Vendi i koleginicu nazvala "goluždravom gugutkom".

Foto: Printscreen

 

- Ne kiti se Vidovdanom Gordana, sa kojim nemaš nikakvu organsku spregu! I ćuti za sve teme, kao što si do sada ćutala! Ostani goluždrava gugutka koja šišti i spominje Vidovdan kao sredstvo naplate. Jadno da jadnije ne može - rekla je Vendi. 

Foto: ATA Images

 

Gordana se sada oglasila na društvenim mrežama i uzvratila udarac koleginicama.

- Zovu me novinari i traže moj komentar na oglašavanje određenih ljudi po medijima, koji imaju potrebu da ružno komentarišu moje ime i karijeru dugu 50 godina. Da nisam zakazala veliku zlatnu turneju, koja počinje u Nišu i Čačku, verovatno im ne bih smetala. Ja nikome od njih ne zameram, govore o sebi. Ružne reči i uvrede nikada nisu bile i neće biti deo mog izražavanja. Voli vas sve vaša Goca. Vidimo se na mojim velikim koncertima - napisala je Goca na Instagamu i dodala da su "na koncert pozvani svi, pa čak i ovi što ne pričaju lepe stvari po novinama".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija