09.09.2024.

10:38

Foto: Ataimages

Džet set

Maca i njegova supruga imaju važan razlog za slavlje! Glumac i atraktivna crnka blistaju od sreće: "Koliko sam samo puta namerno prošetao..." (FOTO)

Glumac Dragan Marinković Maca 2016. godine godine oženio se po treći put nakon samo par meseci zabavljanja sa Jovanom Milić. Macina supruga Jovana, koja je po zanimanju frizerka, mlađa je od njega 20 godina, ali njima prevelika razlika u godinama nikada nije predstavljala problem jer oni od prvog dana uživaju u ljubavi. 

Informer

 

Njih dvoje su sinoć proslavili godišnjicu braka veseljem u jednom prestoničkom restoranu u kom su okupili porodicu i prijatelje. Maca im se zahvalio što dele sa njima ovaj njima trenutak, a supruzi Jovani obratio se emotivnim rečima.

- Koliko sam samo puta namerno prošetao da bih te slučajno sreo, mila moja - napisao je Maca i podelio njihovu zajedničku fotografiju.

Za ovu specijalnu priliku oboje su birali crvenu boju, kao simbol radosti i ljubavi. Maca je imao crveno odelo i crnu košulju, dok je Jovana blistala u elegantnoj crvenoj haljini koja je istakla njenu vitku figuru. 

Informer

 

Podsetimo, njihova svadba 2016. godine izazvala je mnogo polemike i dosta komentara, na koje se on nikada nije obazirao.

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je voditelj Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".