• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.08.2024

07:43

"Iskompleksirane žene poznatih postaju kreatorke iz dosade": Maca o porodici i estradi, jednog pevača posebno poštuje!

ATA Images

Estrada

"Iskompleksirane žene poznatih postaju kreatorke iz dosade": Maca o porodici i estradi, jednog pevača posebno poštuje!

Podeli vest

Dragan Marinković Maca je bez dlake na jeziku prokomentarisao stanje na srpskoj javnoj sceni.

Glumac Dragan Marinković Maca poznat je kao jedan je od najvećih šoumena u regionu, a smešni trenuci iz njegovog učešća u rijaliti šou programima i dan-danas se prepričavaju.

Maca je u jednoj emisiji govorio o estradi i pravim vrednostima, a tom prilikom je otkrio šta je za njega nemerljiv uspeh u današnje vreme kada su u pitanju pevači i cena njihovih nastupa.

Foto: ATA Images

 

Poslednjih nekoliko godina pevači zarađuju tako što unapred dogovore "cifru" za koju rade nastup kako ne bi zavisili od posete kluba, a samo jedan od njih radi potpuno drugačije od većine.

- Nedeljko Bajić Baja! Od svih tih velikih zvezdetina... Frajera zovu, on je u fazonu "moje su karte, ti što si popio, tvoje je"... To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop. To je uspeh - rekao je glumac za emisiju "Nije sve tako crno".

Foto: E-Stock

 

Takođe, Maca se osvrnuo na neke od žena poznatih koje nikada nisu bile u javnosti dok se nisu udale i otkrio po čemu se njegova supruga razlikuje od drugih.

- Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove "žene poznatih"... Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: "Evo ga Macin mali". Ma je*ao ti Maca mater, stvaraj svoje ime - pričao je Maca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija