Autor: Informer/D.G.

02.10.2024.

16:32

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Gledala sam svaki ćošak": Tanja Savić se prisetila prvog dolaska u Breninu vilu i šta je pomislila kada je videla bazen

Pevačica Tanja Savić svojevremeno je sa finalistima "Zvezda Granda" snimila zajedničku pesmu, a spot za istu snimali su u vili Lepe Brene. S obzirom na to da je prvi put ušla u tako raskošnu kuću, pevačica je, kako sama priznaje, bila fascinirana. 

Informer

 

Prema njenim rečima, svaki je ćošak zagledala i maštala da će jednog dana i ona imati takvu kuću. 

- U njenoj kući smo snimali taj zajednički spot, za mene je to bilo fascinantno, gledala sam svaki ćosak njene kuće. Kada sam ušla, videla sam bazen, pa sam pomislila kada ću i ja da imam takav. Imala je jedan deo kuće gde je bila jedna sofa, tu smo Slavica i ja snimale deo spota, a pred je bio džakuzi. Znam da sam tada pomislila koliko je to bilo prelepo, kao da samo u nekom hotelu - prisetila se Tanja u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Informer

 

Kako je opisala svi su doživeli "pozitivan šok". 

- Za nas je sve to bilo novo, upijali smo svaki momenat. Mi smo svi bili iz manjih mesta, niko nije bio iz Beograda ili da je neko rođen sa vilom sa bazenom. Svi smo bili skromni, došli smo kod Brene prvi put i sve nam je bilo novo - istakla je pevačica.

Tanja je otkrila i kako ih je Brena tada dočekala.

- Bila je dobar domaćin. Sećam se da je Viktor tada bio mali, uvek je išao za nama pevačima, voleo je da se druži sa pevačima - prisetila se Tanja.