Autor: Informer/D.G.

26.10.2024.

19:48

Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Džet set

Šok u studiju! Jami javno prozvala Gocu Tržan zbog mlađeg muža: "Nisu mi jasne te žene..."

Pevačice Jasna Milenković Jami i Goca Tržan gostovale su u emisiji "Magazin In", a na samom početku emisjie povela se rasprava da li je bolje imati mlađeg ili starijeg partnera. 

- Meni je svejedno da li je mlađi ili stariji, važno je da bude stabilan muškarac - rekla je modna kreatorka Suzana Perić. 

Informer

 

Goci Tržan godine, takođe nisu presudne, ali ipak smatra da je za nju mlađi muškarac jer ima mnogo emergije, koju ne može svako da isprati.  

- Ma ja mogu u sedamdeset da imam mlađeg. Ja nisam opterećena time koliko moji muž ima godine, ja imam mnogo energije a mene može da izdrži samo čovek koji ima energiju, ja nisam dosadna osoba - rekla je Goca.

Za razliku od Tržanove, Jami uvek bira starije, jer znače stabilnost i sigurnost i nisu joj jasne žene koje su sa mlađim muškarcima. 

- Ja nikada nisam volela mlađe, i dan danas volim starije, i imam starijeg. Nemam ja ništa protiv toga, ali ja volim starijeg kod kojeg tražim samopouzdanje i sugurnost, a to imam kraj starijeg, meni nije jasno to što žene imaju mlađe muškarce - rekla je Jami.