• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype/Informer/D.S.

14.10.2024

11:19

"Raša zaslužuje da mu perem noge": Goca Tržan otkrila detalje iz braka sa Rašom, evo šta sve mora da trpi da bi bio sa njom

ATAIMAGES

Estrada

"Raša zaslužuje da mu perem noge": Goca Tržan otkrila detalje iz braka sa Rašom, evo šta sve mora da trpi da bi bio sa njom

Podeli vest

Goca Tržan je otkrila da je njen suprug morao mnogo da žrtvuje da bi bio sa njom.

Pevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je započela vezu nakon razvoda od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića.

Goca često govori bez zadrški o brojnim temama, a sada je iznela detalje odnosa sa Rašom.

Foto: ATAIMAGES

 

- Muškarac koji se upusti u vezu sa starijom ženom koja ima dete je više nego hrabar muškarac. Zašto? Zato što ti u taj brak ne dovodiš samo dete nego dovodiš i bivšeg muža i bivšu svekrvu i bivšu familiju, a ja, kao Goca Tržan, nisam donela samo to nego sam donela i medijske budalaštine - rekla je pevačica i dodala:

- Taj čovek mene očito toliko voli i toliko mi je posvećen i toliko zaslužuje da mu operem noge kada dođe kući. Ne operem mu noge, ali mu izmasiram stopala ponekad kada vidim da je umoran. Nikada nije došao kući da ga ja nisam sačekala bez obzira koliko je sati. Čak i ako zaspim jer čujem da je kasno i da je došao, ja ustanem da ga pitam da li je umoran ili gladan.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Goca je nedavno takođe govorila o svojoj intimi, te priznala da to smatra izuzetno važnom temom za razgovor.

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala intimne odnose na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje - izjavila je Goca Tržan tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka