Autor: Informer/D.G.

27.10.2024.

18:56

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Jovana Jeremić objavila srećne vesti! Danas je važan dan za nju i Dragana, čestitke samo pljušte (FOTO)

Jovana Jeremić proslavila je 34. rođendan pre dva dana, a već danas ima još jedan povod za slavlje. Kako je "kraljica šera" otkrila danas, 27. oktobra je godišnjica veze i neformalnog braka, nje i njenog izabranika Dragana Stankovića.

Ovim povodom voditeljka mu se javno obratila i zahvalila na svemu što čini za nju.

- Hvala ti na svemu u ovom životu - što me i voliš i postuješ. Pun krug. Jedno bez drugog može, ali odnos nije pun. Hvala ti što si me postavio na mesto koje mi pripada u tvom životu- kraljica tvoga srca. Što si mi pokazao i dokazao da zaslužujem samo najbolje. Što si mi ukazao na moje vrednosti, a korigivao moje mane. Što si potvrdio moj stav da biti džentlmen znači biti natprosečan muškarac koji sve što tka, koncem vezuje za nebo. Što svakog dana naučim nešto od tebe. Moj lave, ljupka te tvoja lavica - poručila je Jovana Draganu uz njihovu zajedničku fotografiju sa rođendanskog slavlja. 

Podsetimo, na Jovaninom rođendanskom slavlju bili su i Draganovi sinovi iz prvog braka, a voditeljka često ističe kako sa njima ima odličan odnos. 

- Jedna majka ne može (i ne treba) sve da rodi, zato Bog spoji. Po energiji - istakla je Jovana i podelila fotografiju na kojoj pozira sa Draganom i njegovim sinovima Milošem i Mihajlom.