• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć - D.S.

25.10.2024

19:15

Dragan Stanković poklonio Jovani Jeremić za rođendan verenički prsten? Voditeljka otkrila planove za narednu godinu, pa progovorila o budućnosti sa Stankovićem (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Dragan Stanković poklonio Jovani Jeremić za rođendan verenički prsten? Voditeljka otkrila planove za narednu godinu, pa progovorila o budućnosti sa Stankovićem (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić je danas napunila 34 godine, a tim povodom je organizovala veliko slavlje.

Jovana Jeremić, koju je publika zavolela kao voditeljku jutarnjeg programa, svake godine svojim prijateljima i kolegama priredi nezaboravno slavlje, a ove godine nije napravila nikakav izuzetak.

Iako se vredno priprema za odlazak u SAD odakle će izveštavati o predstojećim predsedničkim izborima, našla je vreme i za žurku o kojoj će se dugo pričati, a na samom početku je okupljenim predstavnicima medija otkrila šta je poželela sebi:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Danas sam sebi poželela samo jedno - da osvojim ceo svet. To je toliko prikladno meni, jer ja sve što sam rekla, ja sam to zaista i ostvarila. Ponosna sam na sve ono što sam uspela u svom životu. Ova stolica i ovaj tron mi prilični, svojim radom sam se izborila za to, osvojila sam Balkan, a sad je ostao ceo svet - rekla je ona, a na pitanje da li će njen dečko Dragan Stanković biti spreman da se odseli iz Srbije zbog njene inostrane karijere, rekla je:

- To ćemo da vidimo. Ko ži ko mrtav do 2026. godine. Privlači me život u inostranstvu, to mi je i suđeno, ali ću ostati vezana za svoju zemlju. Ovo je samo početak moje inostrane karijere. Biću neko ko je non-stop prisutan ovde, kao neka velika sestra. Ostaću na Pink televiziji do kraja života. Sve drugo što dođe može da bude na to, jedini moj uslov za inostrano tržište je da me nikad ne uslovljavaju da ostavim Pink. To je moj večiti brak, moja doživotna ljubav, nikada ga neću ostaviti. Jedino ako me oteraju. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Jovana je objasnila na koji način misli da radi istovremeno i u inostranstvu i na Pinku.

- Lepo Vajber postoji. Možda ću proizvoditi emisije direktno iz Amerike za Pink. I, mi nemamo dopisništvo u Vašingtonu, tako da možda šef budem baš ja.

Jeremićeva je prokomentarisala koleginice koje su pokušale da joj preotmu tron "kraljice šera".

- Sve one su znale da je to prosto nemoguće. Ja sam se rodila da budem šefica svoje branše. Ja sam rođena da budem zvezda, nisam se gurala da to postanem. Moja zvezda samo sija i biće sve jača i jača kao vreme ide. Lako je doći do trona i zasijati, treba opstati, a za to moraš da budeš inovativan.  Sazrela sam. Moja sudbina je bila da vrlo rano budem megazvezda. Odrastala sam uz kamere i to je tako.

Voditeljka je otkrila kako su je iznenadili Željko i Milica Mitrović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Iznenadili su me fenomenalnom tortom sa američkom zastavom koju su poslali u studio i podržali me da osvojim ceo svet, podržavaju čak i moje sulude ideje, oni su moji medijski otac i majka.

Jovana Jeremić nije želela da otkrije šta joj je tačno poklonio Dragan, ali je opisala poklon.

- Ne mogu da kažem, dala sam Draganu obećanje da neću reći šta je poklon, ali mogu da vam opišem. Dobila sam nešto čemu iz dana u dan raste vrednost, nešto što je najčistije moguće bistrine, nešto što sija fantastično, a na meni još više, nešto što utiče na moju auru da budem još visprenija nego što je sam, nešto što je simbol večne i neprolazne ljubavi kao što je naša, i nešto što predstavlja krunu naše ljubavi. A šta je, reći ću posle Amerike, ako mi on da dozvolu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Jeremićeva se osvrnula i na pevačicu Tanju Savić sa kojom je svojevremeno vodila manji medijski rat, a koja ju je nedavno opet potkačila.

- Dala sam joj marketing, ali ja sam to želela. Želim iskreno da joj pomognem, mislim da je dobar čovek, protiv Tanje nemam ništa protiv, čak mi je i simpatična, ali mora da smrša, lepa je žena, ne sme sebi da dozvoli da bude kao prasica. Meni je ona mnogo simpatična zato što je jadna ograničena toliko da ona ni ne shvata šta ja njoj govorim sve vreme. Ali dobro, ko sebi ne želi da pomogne ne mogu ni ja da mu pomognem.

Jovana kaže da nije zakazala intervju sa Donaldom Trampom, ali da postoji nešto čime bi mogla da iznenadi publiku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Za sada ne, nemam ugovoren, ali postoje neki momenti koji će možda biti iznenađujući i koje ću vam poslati. Postoji jedna verovatnoća da budem u avionu sa Donaldom Trampom, ako dobijemo odobrenje da izveštavamo iz štaba njegovog. Zašto je to specifično? Zato što mi nismo američki mediji. Ako se to desi, ja ću se upisati u istoriju - rekla je ona, a kada je rekla gde će spavati tokom boravka u Njujorku, iznenadila je sve prisutne:

- U Njujorku ću spavati u sobi Nikole Tesle, tamo gde je živeo i umro. Pa kad se vratim sa energijom Nikole Tesle... 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija