• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.10.2024

18:31

Anita pokazala kako izgleda posle operacije nosa: Stanojlovićeva skinula zavoje, pa se pohvalila rezultatima (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Anita pokazala kako izgleda posle operacije nosa: Stanojlovićeva skinula zavoje, pa se pohvalila rezultatima (FOTO)

Podeli vest

Anita Stanojlović je otišla pod nož kako bi smanjila nos, a sada se pohvalila razultatima operacije.

Pobednica rijaliti šou programa "Elita 7", Anita Stanojlović, kao nagradu za prvo mesto dobila je 100.000 evra, a jedan deo novca je već, kao što se da zaključiti, otišao na ulepšavanje.

Iako je Anita važila za jednu od najlepših rijaliti učesnica, ipak nije bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom, pa je rešila da smanji ono što joj smeta uz pomoć estetskog hirurga.

Foto: Printscreen/Instagram/aniita.stanojlovic

 

Stanojlovićeva je odlučila da smanji nos u jednoj beogradskoj klinici, a danas je na svom Instagram profilu pokazala rezultate operacije.

I dalje se vidi da nisu u potpunosti opali konci, ali se otok povukao dovoljno da se vidi velika promena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija