• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.10.2024

13:44

"Ne javljam ti se jer si đubre!" Jovana Jeremić se gušila u suzama: Boli me, trebalo je da budeš čovek!

Happy tv printscreen

Estrada

"Ne javljam ti se jer si đubre!" Jovana Jeremić se gušila u suzama: Boli me, trebalo je da budeš čovek!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se situacije sa početka karijere koju još uvek ne može da preboli.

Jovana Jeremić danas, 25. oktobra, proslavlja 34. rođendan. Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink danas važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti u Srbiji, međutim, njen put do uspeha bio je trnovit.

Kako je "kraljica šera" istakla, nailazila je na razna saplitanja, a i danas se seća neprijatnosti koju je doživela od strane jedne domaće dizajnerke.

- Bila sam još televiziji Hepi, tada sam počinjala. Nisam tada imala haljine, nisam imala ni sponzore. Niko nije znao da ću ja postati ono što sam danas. Nije bilo komercijalno ulagati u mene. Vodila sam rijaliti... Počela sam da vodim jutarnji program 2019. godine. I tada sam zamolila jednu modnu kreatorku da mi ostavi neke haljine za jutarnji - počinje svoju ispovest Jovana.

Foto: ATAimages

 

- To je momenat koji me je u životu mnogo zabooleo. Ja joj to nisam zaboravio i zato joj se danas ne javljam na telefon kada me zove. Ona će se prepoznati, pošto se pita zašto je to tako. Ne javljam ti se jer si bila đubre onda kada je trebalo da budeš čovek. Ona je meni obećala haljinu tog jutra i tu istu haljinu koju je trebalo ja da obučem, ona je dala jednoj drugoj voditeljki na Hepiju, zato što je računala da će ta ista voditeljka više da uspe u karijeri jer se isto vreme ona zabavljala sa, nebitno kim, nije ni važno. Ja se nisam zabavljala ni sa kim u to vreme.

Kaže da je u tom periodu prolazila i kroz ljubavni brodolom, s obzirom na to da je doživela krah braka, iz kokeg ćerka Leu.

- Bila sam u fazi razvoda. Tada sam ostala bez haljine. Ušla sam tada u fundus i pomislila sam: "Bože, da li ću ja ikada imati para sebi da kupim ovakvu haljinu." Bio je to pre osam godina. Boli me to, jer ljudi to ne mogu da razumeju... Ja sam mnogo toga prošla. Radila sam za platu 450, kasnije 500 evra. Znala sam da živim i sa tom cifrom, ali i sa ovom koju sada zarađujem - zaključila je Jeremićeva za Srpski telegraf.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija