• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./D.S.

25.10.2024

20:38

"Jovana Jeremić je privatno sasvim drugačija!" Dragan Stanković progovorio o misterioznom poklonu koji joj je dao, pa otkrio da li planiraju svadbu!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Jovana Jeremić je privatno sasvim drugačija!" Dragan Stanković progovorio o misterioznom poklonu koji joj je dao, pa otkrio da li planiraju svadbu!

Podeli vest

Dragan Stanković, dečko voditeljke Jovane Jeremić, otkrio je detalje o svojoj vezi sa Jovanom Jeremić.

Jovana Jeremić danas proslavlja 34. rođendan, a na veliku žurku koju je organizovala došao je i njen izabranik, biznismen Dragan Stanković.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Mi smo jedno. Prošlog rođendana moja najveća želja je bila da sretnem čoveka svog života i meni je Bog to uslišio. Tako da, kada u životu sretneš nekoga posle dugog niza godina i razlićitih stvari koje si preživeo onda to umeš i da ceniš. Ja cenim ovo što mi se događa, a to je Dragan i naša ljubav je večna u svakom smislu - rekla je ona, a na pitanje da li je teško usrećiti Jovanu Jeremić, Dragan je odgovorio:

- Ne. Jovana je privatno sasvim drugačija. Kada je ovde pred vama, to je jedno, a privatno je drugačija. Sjajna je.

Jovana je otkrila kakav je Dragan privatno.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- On je jedna velika picajzla, voli da je sve na svom mestu, sve to mora da bude savršeno, teži savršenstvu i u tom kontekstu ima jako visoke standarde za izbor partnerke, što ja volim. Moja promena se najviše vidi u tome. Večeras je trebalo da obučem kombinezon koji je sav u "svarovski" kristalima, što bi bilo karakteristično za Jovanu iz 21. godine. Juče mu kažem: "Slušaj, mislim da je ipak bolje da obučem ovu haljinu", a on mi kaže "Da li sam ja doživeo da me to pita Jovana Jeremić". Tu se najviše vidi koliko me je on promenio - rekla je voditeljka, a on se nadovezao:

- Mi se jako lepo dogovoramo oko svega. Jovana je bila jedan nebrušeni dijamant, a sad počinje da svetluca.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ono što mnoge zanima je da li će i kada će Jovana i Dragan stati na ludi kamen, ali se čini da to ne planiraju u skorije vreme.

- Nama je lepo ovako - rekao je Stanković, a Jeremićeva je dodala:

- Mi se volimo, to je samo formalnost. Otkud znate, možda smo se mi i uzeli da vi to ne znate.

Jovana danas novinarima nije želela da otkrije šta joj je dečko kupio za rođendan jer mu je obećala da će to ostati tajna, a kada su ga novinari pitali zbog čega ne želi da ta informacija izađe u javnost rekao je:

- Da bude misterija. Nešto treba da ostane i privatno. Ja to stalno sugerišem Jovani.

Dragan kaže da se sjajno slažu, te da se nikada nisu posvađali.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ne svađamo se, nikad. Nijedan jedini put do sada. Verovali ili ne. Ako je i bilo nekih nesuglasica ja sam joj samo sugerisao na jedan fin način da to prihvati, i onda ona opet počne da svetluca od nebrušenog dijamanta ka brušenom dijamantu.

Voditeljka je otkrila čime ju je Stanković osvojio.

- Čovečnošću, ljudskošću i džentlmenstvom. Biti džentlmen nije onaj koji ti namešta kaput, onaj koji ti izmiče ili primiče stolicu, to se podrazumeva. To su trivijalne stvari. Biti džentlmen znači biti natprosečan muškarac. "Sve što tkaš na zemlji, vezuj konce za nebo". To je rekao vladika Nikolaj Velimirović. To je istina. Ne može džentlmen da bude onaj koji se zabavlja sa ženom i slomi joj srce. To nije džentlmen. To je dripac.  Najlepše na njemu je to što je on dobar čovek. To je ono što je presudilo da ga ovoliko volim. Time me je osvojio. Nikada se ne bih zabavljala sa nekim ko je milioner, a loš čovek.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija