Autor: Informer.rs

16.04.2020.

09:12

Foto:

Džet set

(VIDEO) TI SI BOLESNO ZLO! UMREĆEŠ BEZ IJEDNOG DETETA, UPROPASTIĆEŠ IH - Gagiju PUKAO FILM, pa razjaren URLAO na Anabelu!

Tokom prethodne noći, došlo je do novih trzavica među članovima porodice Đogani. Naime, Luan Đogani je ponovo zaratila sa majkom Anabelom Atijas i to zbog pevačicinog neodobravanja da bude sa Markom Miljkovićem. 

(VIDEO) US*ALA SI PORODICU I ĆERKINO ZDRAVLJE! Marko se žestoko POSVAĐAO sa Anabelom, pa otkrio: Luna ima PROBLEM sa...

- Ja ispadam budala, jer čujem ono što ti ne čuješ da želiš, ja nisam glupa. To ti misliš da mene ne pominje, da li ti misliš da je u redu da je on organizovao ljude da brinu o NIni? Ona neće da čuje za njega. Ja nisam htela da ispadne da nisam ja ta, koja ne želi da se čujete, ja sam vam rekla da tražite - pričala je Anabela.

Informer

- Ti si to uradila, da bi ispalo da ti hoćeš, a mi ne? - upitala je Luna.

- Ne, nije tako, nego da se podsetim da je ona tvoja sestra- rekla je Lunina mama.

- Ja nisam htela da tražim poziv posle onoga, jer ne želim da je mešam. Ja ne očekujem ništa od vas, više ništa. Ja neću raskinuti sa njim - nastavila je Đoganijeva.

Informer

- Ja tebe ne želim, da razdvojim od svega, ti ćeš biti u inat sa njim, kao što si bila i sa Slobom. TI i ja smo najveći lažovi i manipulatori, po njegovoj priči i po priči tvog oca - rekla je Anabela.

U sve se umešao i Gagi Đogani, koji nije mogao da sluša Anabelinu priču, pa je počeo da je napada replikama.

SVE ZBOG SINA! Nadežda ŽIVI U STRAHU, planira da se ODSELI OD MAJKE, samo joj je on na UMU! (FOTO)

- Sram te bilo! Moju mamu vređaš, spominjala si mi mamu malopre, šta ti je moja mama kriva? - upitao je Gagi.

- Kriva je zato što si takav - odbrusila je Anabela.

- Ti si zlo, bolesno zlo! Hodajuće zlo! Nijedna Zadruga, nijedan rijaliti neće doživeti takvo zlo, upropastićeš decu! Ti ćeš da biraš kada će one da se venčaju - uzvratio je denser.

- Ja znam da kada budem izašla odavde da ja neću biti u tvom životu. Ovaj čovek, koji ovako pričaju od mene, nikada me nisi zaštitila! Ja tebi nisam zamerila. Ti kad si mala bila - nastavila je Anabela.

Informer

- Nećete zaštiti, ja te se plašim. Umrećeš sama, bez ijednog deteta! - poručio je Gagi.

Ti nećeš da tražiš poziv sa tvojom ćerkom, a uzimaš od mene 500 dinara za poziv, od mene koja sam u malom budžetu! - završila je svađu Anabela i otišla u suzama.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE