• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

08:03

(VIDEO) MARKO ZAPRETIO LUNI! Nakon što je Đoganijeva primetila EMOCIJE sa Jelenom, Miljković počeo da URLA: Ja ću da ISPADNEM...

Rijaliti

(VIDEO) MARKO ZAPRETIO LUNI! Nakon što je Đoganijeva primetila EMOCIJE sa Jelenom, Miljković počeo da URLA: Ja ću da ISPADNEM...

Podeli vest

Marko Miljković odlučio je da zaplaši Lunu Đogani, kada je u pitanju odnos sa Jelenom Pešić. Naime, mnogi su tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" izneli mišljenje da između Jelene i Marka i dalje postoje emocije i ne ispričani detalji o njihovom odnosu

Miljković svestan da je Luni neprijatno kada se priča o toj temi, odlučio je da joj zapreti da će se distancirati od nje, ukoliko ne bu prestala da spominje Jelenu.

MARKO PRIZNAO DA BI SE POMIRIO SA ANABELOM! Postoji samo JEDAN USLOV - evo i koji! Miljković SMEKŠAO! (VIDEO)

(VIDEO) US*ALA SI PORODICU I ĆERKINO ZDRAVLJE! Marko se žestoko POSVAĐAO sa Anabelom, pa otkrio: Luna ima PROBLEM sa...

- Šta da ti kažem drugo? Brate, reaguj! Ja ću da ispadnem šmeker, ja sam frajer, mene ne interesuje, ja ću da se distanciram od tebe, od nje kad je u pitanju da priča! Sama si istripovala u glavi, ništa nismo radili, niti smo išli ka tome! Luna ti praviš frku! - odbrusio je Marko.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija