30.04.2020.

16:00

Foto:

Džet set

MUČENICA, NA TAKVU SE NE BIH POP*ŠAO! Dok Mina RATUJE sa Mensurom zbog Tomovića, on je UKANALIO ovom izjavom! (FOTO)

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žustrih rasprava Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, a u svoju svađu su upleli i Vladimira Tomovića. Naime, Mina je optužila Mensura da je zbog njega izgubila samopouzdanje, a onda je on krivicu želeo da prebaci na Tomovića.

Informer

(VIDEO) NALOŽILA SE KAO "SMEDEREVAC"! Zadrugari osudili Janjuša što je PREVIŠE dozvolio NJOJ! Lepi Mića urlao: Ostavi tuđe muževe, KOBILO!

Podsetimo, Mina je nekoliko puta istakla da samo želi da bude u Tomovićevom društvu jer je zaljubljena do ušiju u njega. U nastavku ovog teksta možete videti kako je nekada Vladimir govorio o Mini na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Informer

- Rekoh da se neću oglašavati, ali moram se ograditi od priča koje iznosi k*rva Mina Vrbaški. Bavi se ti svojim zanatom i ostavi se Vladimira Tomovića. Kaže da sam ja želeo da budem sa njom. Svedoci smo da je plakala mučenica dok sam bio sa drugom devojkom. Ne bih se na takvu pop*šao, a ne u vezi bio. Pih - napisao je ranije Tomović. 

EDO SE VRAĆA ZILHI? Fetić se ISKRENO KAJE zbog veze sa Draganom - MI NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO, HOĆEŠ LI DA BUDEŠ RADODAJKA? (VIDEO)

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE