16.06.2022.

09:15

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

JEZIVE SCENE - CAR UDARAO GLAVOM O VRATA Filipu pala roletna tokom svađe sa Dalilom, Dragojevićka ga jedva zaustavila!

Filip Car i Dalila Dragojević su se opet posvađali, a kada je zadrugar video da ne može da reši konflikt pokušao je da isprazni bes kroz samopovređivanje.

Informer

Filip Car i Dalila Dragojević

Naime, Filip je nakon emisije "Pitanja gledalaca" želeo da razgovara sa Dalilom o njihovom odnosu, međutim, Dragojevićka nije bila raspoložena za priču. U žaru svađe Car joj je rekao da je ne voli, na šta je ona prilično ravnodušno reagovala, što je njega još više iznerviralo.

Informer

Filip Car i Dalila Dragojević

Kada je Dalili prekipelo pokušala je da ga izbaci iz "Izolacije", a on je u naletu besa počeo iz sve snage da udara glavom o vrata.

Dragojevićka je nakon ove jezive scene počela da plače, a svađa je, kako to obično biva, potrajala još par sati.

Podsetimo, Maja Marinković, Careva bivša devojka, takođe je udarala glavom o vrata i od siline udarca pala na pod, a sada se Filip poneo isto.

Zato su na društvenim mrežama počeli da kruže podrugljivi komentari:

"Ha, ha, ha... Dobro ga Maja naučila to sa glavom", "Juče je pljuvao ponašanje drugih i Maja mu bila najgora, a sad glavom o vrata. Tako je, Fiki, ajmo!", "Maja je bila svetica za ovu, jedan deo mu nije radila što mu ova radi", "Car i Maja su rođeni jedno za drugo" - bili su samo neki od komentara.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":