Autor: Informer/K.Ć.

27.07.2024.

21:26

Foto: Shutterstock/Informer/Instagram/_spakii

Džet set

Anđela Šparavalo prvi put pokazala brata Đoleta: Nakon turbulentnog odnosa, konačno pronašli zajednički jezik

Anđela je u rijaliti ušla kao strejt devojka, koja se ipak zaljubila u ženu, a njeni roditelji nikako nisu mogli da prihvate činjenicu da im je ćerka u istopolnoj vezi, te su je ucenili da bira između Pavlovićeve i njih.

Tokom tog perioda Anđela i Đole su imali jako turbulentan odnos. On joj je slao pisma, govorio joj da mu više nikada ne čestita rođendan, da je izgubila porodicu i ucenjivao na razne načine zbog njenog odabira partnera. Tenzija je trajala čak i po Anđelinom izlasku iz "Elite". Šparavalo je javno pokazala i prepisku sa svojim bratom, koja nije bila nimalo prijatna.

Međutim, nakon završetka rijalitija i nakon što je Bojana raskinula sa Anđelom, situacija se promenila. Porodica je konačno odlučila da prevaziđe nesuglasice i ponovo se ujedini. Anđela je iskoristila ovaj momenat da javnosti pokaže koliko joj brat znači, objavivši njegovu fotografiju.

Informer

 

Fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide više zajedničkih trenutaka Anđele i Đoleta.

Podsetimo, jednom prilikom su učesnici rijaliti programa "Elita" dobili od produkcije priliku da se čuju sa prijateljima i porodicom, te su razgovori bili izuzetno emotivni.

Razgovor Anđele Šparavalo ostavio je najveći utisak na gledaoce. Njeni roditelji su sve vreme plakali i molili ćerku da raskine sa Bojanom, dok je Anđela dozivala brata, ali joj se na kraju nije ni javio.