Autor: Informer/A.S.

05.08.2024.

17:17

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

Svađali se javno, pa zakopali ratne sekire! Asmin otkrio istinu o pomirenju sa Janjušem: "Postupio je kao čovek!" (FOTO)

Aneli Ahmić je pre ulaska u rijaliti bila u vezi sa Asminom Durdžićem, kog joj je, kako je pričala, preotela Stanija Dobrojević. Za vreme boravka u Beloj kući, ona je stupila u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, koja nije dugo potrajala.

Informer

 

Dok je boravila u "Eliti", ona je govorila negativno o Asminu i njegovoj devojci, zbog čega ni Janjušević nije imao lepo mišljenje o njima. On je u par navrata osuđivao Staniju i Durdžića, na šta mu Asmin nije ostajao dužan. 

Informer

 

Nakon izlaska iz rijalitija počele su da kruže priče da su se njih dvojica pomirili, ali i navodno urotili protov Aneli.

Sada se na svom Instagram profilu oglasio Asmin, koji je otkrio da se Janjuš njemu prvi javio i izvinio zbog svega izrečenog, kao i da su zakopali ratne sekire. 

Informer

 

- Pošto vas zanima odnos između mene i Janjuša, evo reći ću vam kakav je. Janjuš je jedini elitar koji je postupio kao čovek, koji je rekao izvini i meni i Staniji jer nas je prvi dirao. Moj odgovor je bio: "Izvini i ti što sam te prozivao!" Ljudski je reći izvini. Naš razgovor je bio vezan samo za psovke sa njegove i sa moje strane. Uopšte nismo komentarisali ništa vezano za "Elitu", niti za bilo koga iz "Elite" - napisao je Durdžić, pa dodao: 

Informer

 

- Jedina osoba koju smo spomenuli jeste njegovo kuče, Vesna. Janjuš i ja smo kao dva čoveka popričali i spustili loptu. To ne znači da smo se udružili protiv protiv nekoga. Ko god meni kaže: "Izvini Asmine, izvini Stanija", nikad tu osobu neću više komentarisati u negativnom kontekstu. Lako je biti g*vno, ali teško je biti čovek. Kada bi se svi ugledali na Janjuša i imali hrabrosti da postupe kao on, bili bi mnogo veći nego što mislite - stajalo je u njegovoj objavi na Instagramu.