Autor: Informer/A.S.

01.10.2024.

11:46

Foto: ATAimages

Džet set

"Imala sam stresan period!" Dušica Jakovljević se prepolovila, voditeljka izgubila veliki broj kilograma: "Mitrović mi je rekao..." (VIDEO)

Sinoć su se mnogobrojne poznate ličnosti pojavile u Teatru Odeon na dodeli nagrada koje "City Records", "Pink radio" i "Pink Music" dodeljuju svojim ekskluzivcima povodom 30 godina TV Pinka, a voditeljka programa je bila Dušica Jakovljević.

Dušica se na crvenom tepihu pojavila u prelepoj, plavoj haljini, koja joj je savršeno stajala. Ona je tom prilikom istakla da trenutno ima 56 kilograma, što je po njenim rečima, manje nego u devojačkim danima. 

Informer

 

Takođe, Dušica Jakovljević tvrdi da je pod stresom, te da danima ne stiže da jede. 

- Ne jedem. Mršavim na dva dana. Bilo je stresnog perioda. Imam i teoriju - ako razmišljaš da si mržav, onda si i mršav. Neko kaže da sam preterala - jasna je voditeljka.

Priznaje da su je projekti "Farma" i "Elita" umorili iako su tek startovali, ali kako kaže u tome vidi i posebnu "čar". 

Informer

 

 - Svi me pitaju "kako i kada" stižem. Malo sam se umorila. Željko (prim. aut. Željko Mitrović) mi je rekao: "Nema više spavanja". Vodim dva rijalitija i dve emisije, i ko zna šta još sledi. Željko zna da ja to mogu. On veruje u  mene - istakla je Jakovljevićeva.

O privatnom životu nije želela puno da diskutuje, ali je otkrila da zbog posla nema vremena za privatne obaveze, te da je potpuno fokusirana na karijeru. 

Informer

 

Dodala je još i da joj je drago što je Željko Mitrović upravo nju izabrao da vodi dva rijalitija na dve televizije, te da je sigurna da je ona "ta".