13.12.2019.

12:46

Foto:

Hronika

SMRTONOSNI SNAJPERSKI HITAC crnogorski biznismen Miodrag Davidović IZBEGAO ZAHVALJUJUĆI JEDNOM DETALJU

U njega je iz snajpera pucano iz automobila u pokretu,a hitac je kroz stakleni zid proleteleo i pogodio Davidovića u ruku.

Prve pretpostavke kažu da je moguće da je troslojnost stakla debljine čak 12 milimetara, kao i zakrivljenost, skrenula putanju metka pa hitac nije završio tamo gde je ubica nameravao.

Informer

 

POKUŠAJ ATENTATA NA DAKU IZVRŠEN U TRENUTKU KADA MILOV REŽIM intevizira svoje napade na SPC!

OTKRIVENI NOVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U BEOGRADSKOM HOTELU! Atentat na srpskog zadužbinara i dobrotvora Daku Davidovića, nosi POLITIČKI POTPIS PAVLA BULATOVIĆA!

U CRNU GORU NIJE KROČIO 9 GODINA, ŽIVI U HOTELU U BEOGRADU Ranjeni crnogorski biznismen PLANIRAO DRASTIČAN POTEZ PROTIV MILA

Napadač i najmanje jedan saučesnik, koji je vozio "reno", udaljili su se, a povređeni Davidović je privatnim kolima prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć. Vozilo je kasnije nađeno zapaljeno.

Davidović nije naveo da se u Srbiji bilo kome zamerio i da bi neko hteo da ga ukloni. Uzeti su snimci svih kamera sa hotela, ali i video-nadzora okolnih zgrada da bi se rekonstruisalo kretanje "renoa" u kom je bio atentator. Takođe će biti detaljno pregledani snimci saobraćajnih kamera.

Tagovi: