03.08.2024.

21:00

Foto: printscreen instagram

Magazin

Posle više od 50 godina tužio ženu! Zatražio je DNK test svoje dece - kada su stigli rezultati svi su zanemeli od šoka (VIDEO)

Sumnja povodom očinstva javlja se kod malog broja muškaraca. Upravo zato je jedan snimak postao veoma gledan na društvenim mrežama i izazavao salve smeha, ali je takođe produbio i sumnje. 

Muž tužio ženu

Naime, video se snima u sudnici na kojoj čovek u poznim godinama tuži suprugu sa kojom je u braku više od 50 godina, tvrdeći da nijedno od njihovo troje dece nije njegovo. Ovaj čovek je negde u devetoj deceniji, izrazito sede kose i očiglednog opuštenog i primetnog stomaka, dok je gospođa takođe potpuno seda i sličnih godina.

- Želim da se utvrdi DNK test, kako bih dokazao da nijedno od dece za koje prilažem fotografiju nije moje. Pitate me zašto, pa zato što sam ja veoma zgodan momak, a nijedno dete ne liči na mene. Ta deca su zaista ružna i deluje kao da ih je neko bukvalno "pokupio" sa ulice, nikako ja ne bih mogao da im budem otac - započinje izlaganje ovaj starac, na vidno zaprepašćenje sudije i svih u sudnici.

Tvrdi da su deca ružna da bi bila njegova

Pošto je istakao da je on zgodan "čile", a deca koja se vidi da su u dvadesetim i tridesetim navodno su ružna i "kao sa ulice", ovaj čovek nastavlja sa obrazlaganjem sumnji.

- Imam razloga da sumnjam, jer se jasno sećam kada su kola vidno dala gas, pošto je neko istrčao iz moje kuće, očigledno sa zadnjih vrata, kako ga ne bih video - objašnjava ovaj čovek, dok su u sudnici već prisutni osmesi i tračarenja.

Njegova supruga objašnjava da je to bio majstor, koji je došao da popravi mašinu za veš i da mu je to rekla milion puta. U međuvremenu dolazi DNK test sve troje dece i čita se.

Rezultat izazvao zaprepašćenje

Ma koliko svi očekuju da će nalaz potvrditi kako su deca ipak njegova, na zaprepašćenje svih u sudnici, čak i same sudije, isčitano je da nijedno od troje dece nije njegovo. Čovek zadovoljno steže pesnice u znak pobede, sudija je zapanjena, dok njegova očajna žena prekriva lice rukama i počinje da jeca.

- Nemoguće! Čitaju neka tuđa dokumenta. Mora da su pomešali papire. Dušo, volim te, molim te, nemoj da me ostaviš - čuje se na kraju ovog neverovatno zabeleženog videa.

Snimak je na Instagramu dobio 51.000 sviđanja, dok je najveći broj komentara glasio upravo ovako.

- Isuse Bože, molim vas, neka mi neko kaže da je ovo laž!?

- Nemoguće da je ovo istina.

- Kada kaže, "Ja sam veoma zgodan momak", umirem od smeha! - neki su od komentara.