Autor: Informer.rs

21.08.2024.

09:00

Foto: Shutterstock

Magazin

2 stvari nikako ne držite ispod kreveta! Navući ćete tako bedu i besparicu!

Prema principima feng šuija, prostor ispod kreveta igra ključnu ulogu u očuvanju pozitivne energije u domu. Ova zona može značajno uticati na kvalitet našeg spavanja i opštu dobrobit, pa je važno obratiti pažnju na stvari koje tamo smeštamo.

Držanje određenih predmeta ispod kreveta može doneti negativnu energiju i ometati harmoniju u vašem životnom prostoru.

Informer

Da biste osigurali da vaš dom bude ispunjen pozitivnim vibracijama, izbegavajte skladištenje sledećih stvari ispod kreveta:

Iznošena, prljava garderoba i obuća

Stari, iznošeni komadi garderobe i obuća često se čuvaju zbog sentimentalne vrednosti ili zbog odlaganja rešavanja nepotrebnih stvari. Međutim, ovakvi predmeti privlače lošu energiju i mogu uticati na osećaj nesigurnosti i bedu. Najbolje je da ih skladištite na drugačijem mestu, daleko od kreveta, kako biste očuvali pozitivnu atmosferu u prostoru.

Oštećeni i polomljeni predmeti

Predmeti koji su oštećeni ili polomljeni ne samo da vizuelno narušavaju estetski izgled prostora, već i privlače lošu sreću i negativnu energiju. Ako imate ovakve predmete, bolje ih je odstraniti iz kuće nego čuvati ispod kreveta, kako biste omogućili prolaz pozitivnoj energiji i izbegli loše vibracije.