• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2024

22:00

5 stvari koje nikako ne smete da držite u kući! Privlače nesreću i siromaštvo, sobna biljka koju mnogi vole je prva na listi

Shuterstock

Dom i porodica

5 stvari koje nikako ne smete da držite u kući! Privlače nesreću i siromaštvo, sobna biljka koju mnogi vole je prva na listi

Podeli vest

Ukoliko želite da privučete sreću u vaš dom, pridržavajte se ovih pet pravila.

Prema feng šuiju, raspored stvari u kući igra veoma važnu ulogu u tome kako će se vaš život odvijati i sa kakvom energijom ćete živeti.

Zato je izuzetno važno da otklonimo stvari koje blokiraju energiju i prizovemo samo sreću i blagostanje.

Ako imate nešto od ovoga, odmah se toga otarasite jer prizivaju ogromne dugove i siromaštvo:

Kaktus

Veoma je nezahtevna biljka i zato je veoma popularna i pogodna za kućne ulove. Poslednjih godina je kaktus i te kako dobio na popularnosti, i skoro da ga svaki dom danas ima. Međutim, prema feng šui pravilu, ni jedna biljka koja ima bodlje na sebi, ne treba da bude u kući, sem ruže.

Foto: Shutterstock

 

Slomljen sat

Veruje se da u kući ništa ne bi trebalo da bude slomljeno ili okrljeno, a pogotovo ne sat jer najavljuje loše događaje u budućnosti.

Ljuljaške

Drevno verovanje je da prazna ljuljaška ili stolica za ljuljanje, otvara vrata zlim duhovima da se u nju smeste i naštete ukućanima. Šta god da imate stavite i popunite je nekim stvarima.

Nered i prljavština

Da bi u vaš dom pristizala pozitivna energija, potrebno je da bude uredan i čist. Nered stvara finansijske blokade i dugove zbog zarobljene energije. Prljav frižider donosi dugove a rerna takođe dugotrajne finansijske probleme.

Foto: Shutterstock

 

Kalendar

Dosta nas zaboravi da baci stari kalendar, a to nikako nije dobro jer priziva nesreću u vaš život.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ujedinjeni u mržnji! Ustaše podržavaju Dragana Šolaka, pridružili se podržavanju maltretiranje novinarke Informera!
BEDNICI

Ujedinjeni u mržnji! Ustaše podržavaju Dragana Šolaka, pridružili se podržavanju maltretiranje novinarke Informera!

Nasilnici predvođeni tajkunima Draganom Šolakom i Draganom Đilasom, a među kojima su ključni plaćenici Ivan Bjelić i Nikola Ristić, u subotu su, tokom nasilnog zauzimanja i blokade železničke stanice Prokop, sramno napali novinarku Informera Branku Lazić. Ovo brutalno maltretiranje jedne žene, pre svega, a potom i novinarke, opravdao je portal u vlasništvu dragana Šolaka "Nova", a odmah zatim, kao po starom običaju, i hrvatski "Jutarnji".

12.08.2024

10:47

TV

Hronika

Suza, suzu stiže... Pesma ubijenoj braći i njihovoj majci: Dve godine od jezivog masakra na Cetinju
Hronika

Suza, suzu stiže... Pesma ubijenoj braći i njihovoj majci: Dve godine od jezivog masakra na Cetinju

Pre tačno dve godine, 12. avgusta 2022. godine, Vuk Borilović (34) počinio je najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore kada je u naselju Medovina, na Cetinju, ubio deset osoba, a ranio šestoro. Ubijeni su dva brata Marko (7) i Mašan (11), njihova majka Nataša Martinović (35), Rajko Drecun (56), njegovi roditelji Danica (74) i Dimitrije (81), rođene sestre Aleksandra (52) i Danijela Radunović (51), Goran Đurišić (54) i Milan Martinović (37).

12.08.2024

09:04

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23