05.02.2022.

11:34

Foto: Freepik.com

Magazin

OVIM ZNAKOVIMA ĆE FEBRUAR BITI USPEŠAN! Stižu PARE, ljubav, ali i neočekivani SUSRETI - proverite da li ste među njima

Jupiter, planeta sreće i blagostanja ušla u Ribe nakon 12 godina i tu će se zadržati do 11. maja. Pripadnici znaka Ribe će ostvariti svoje snove i dobiti prilike koje su čekali godinama. Ovo je veoma posebna godina, a u feberuaru konačno kreće ostvarivanje tih želja. 

Saznajte da li vam stiže novac do 13. februara klikom na ovaj link.

Jarčevi, zbog uticaja Marsa i Venere na znaju kako da se ponašaju jer im se toliko toga dešava odjednom, da prvi put veruju da sudbina postoji. Tako da, dragi Jarčevi prepustite se sudbinskom uticaju planeta koje vam pre svega donose pravu ljubav.

Informer

Horoskop

Bikovima je februar veoma važan mesec zbog uticaja Marsa i Venere iz Jarca i Urana iz njihovog znaka. To podrazumeva da ćete imati prilike koje se pružaju jednom u životu, ali se nadajte i velikim promenama. Ništa se neće pomeriti na bolje ako se vi ne budete menjali.

Devicama nakon retrogradnog Merkura prija raspored planeta, pa možete da očekujete više kreativnosti i posla koji volite. Imaćete mogućnost da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad možda bio samo hobi. Takođe, ukoliko ste dama, možete lako da radite na proširenju porodice.

Ono što je najvažnije u februaru jeste da ljubav kuca na vrata svih horoskopskih znakova, a to je jedna od najvažnijih promena u odnosu na januar mesec.