30.12.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 6. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Merkur kreće napred 3. januara, tako da možemo da očekujemo da dolazi stabilniji period. Venera je u Strelcu, a Mars putuje ka Jarcu, tako da će planetarna situacija pojedinim znakovima više odgovarati za novac nego ostalima.

Ukoliko se pitate ko će imati novac u prvoj nedelji januara 2024. godine među njima su znakovi kao što su: Strelac, Škorpija, Jarac i Ribe.

Informer

STRELAC

Venera u vašem znaku donosi vam puno vrednih poklona. Ulazak Marsa u Jarca donosi vam veću zaradu tokom januara, ali i priliku da dobijete povišicu. Možete da dobijete novac iz najmanje dva izvora finansiranja.

ŠKORPIJA

Venera i Merkur u drugom polju donose vam takođe poklone ali i sitniji novac. Venera u Strelcu može da vam donese materijalnu korist od poslovnog partnerstva sa osobom vatrenog znaka ili podznaka.

JARAC

Sezona vašeg znaka vam odgovara, pa se i novac lepi za vas. Sve zavisi isključivo od vaše inicijative, tako da ćete finansijski biti zadovoljni.

RIBE

Konačno dolazi do finansijske stabilizacije kod vas, jer planete u Jarcu mnogo više prijaju vašem znaku nego što je bio slučaj u decembru. Možete da očekujete prijateljsku pomoć i potencijalnu zaradu na osnovu projekta sa prijateljima. 

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Lav.