• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

10.12.2023

06:40

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Gospodar karme gazi u Ribama - Vodolije na udaru sudbine, a ovaj znak će pretrpeti najveće promene u poslednjih 30 godina

Pixabay

Horoskop

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Gospodar karme gazi u Ribama - Vodolije na udaru sudbine, a ovaj znak će pretrpeti najveće promene u poslednjih 30 godina

Podeli vest

Saturn, planeta za koju astrolozi tvrde da određuje našu sudbinu, nalazi se od marta u Ribama i tim tempom će nastaviti do 2026. godine i promeniće život Strelčevima, Ribama, Devicama i Blizancima. Jupiter nakon 12 godina ulazi u Blizance, a u Novu 2024. godinu ulazimo, baš kao i prethodne, sa retrogradnim Merkurom, pa u početku nećemo imati utisak da se nešto pomerilo sa "mrtve tačke". Predstavljamo vam godišnji horoskop za poslednja četiri horoskopska znaka.

STRELAC

Posao - Pošto će Merkur biti retrogradan do 3. januara 2024. godine, imaćete utisak da osoba koja vam je poslovni partner ne zna jasno šta želi. Zbog toga će mnogi planovi morati da čekaju iza Božića. Jupiter, planeta sreće, nalazi se u vašem šestom polju do 26. maja, što znači da se širite na poslu, napredujete i dobijate nove poslovne šanse. Na lak način možete da ostvarite svoje snove uz ličnu promociju na radnom mestu. To treba da iskoristite u prvom delu 2024. godine, jer od kraja maja možete da postanete popularni zahvaljujući svojoj profesiji. Svi Strelčevi koji se na neki način bave javnim poslom ili rade u firmi koja je poznata javnosti mogu da očekuju veću popularnost u drugom delu 2024. Iskroristite sezonu Jarca u prvom delu januara da pregovarate o većoj zaradi, jer su planete na vašoj strani. U tom intervalu možete da očekujete i nove poslovne ponude koje mogu da vam budu primamljive. Ukoliko planirate da izađete u javnost sa nekim velikim poslovnim projektom ili idejom, u drugom delu 2024. vam je zagarntovana popularnost. Ulazak Plutona 21. januara u Vodoliju ukazuje da ćete u toku 2024. godine imati veliku moć da utičete na odluke drugih ljudi ali i da donesete neke koje mogu da vam promene život. Saturn u Ribama snažno utiče na vas do 2026. godine tako da menjate pogled na svet, a pojedini Strelčevi će menjati mesto stanovanja zbog posla. Bikovi i Blizanci će vam biti odlični saradnici u poslu uz koje možete da napredujete.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav - Već pred Novu godinu počećete da primate pozive iz prošlosti pod uticajem retrogradnog Merkura. To mogu da budu i osobe sa kojima ste nekada sarađivali preko posla. Osoba koja vam je emotivno nekada nešto značila pokušaće da se pomiri sa vama i treba da znate da bi to bila velika greška, jer biste se već u drugoj nedelji januara setili da je to bio pogrešan potez. Imaćete potrebu da poravnate račune sa bivšim partnerom i to može da se dogodi oko Nove godine. Jupiter, planeta sreće ulazi u vaše polje braka 26. maja, pa možete lako da se odlučite da ozvaničite vezu sa osobom do koje vam je stalo. Isto tako, ukoliko ste slobodni, u drugom delu 2024. godine imate šanse da sretnete osobu koja je popularna u svom poslu, komunikativna i puna humora. Saturn iz Riba donosi vam zategnute odnose u porodici, naročito sa osobom koja vam je roditelj. Može biti potencijalnih razgovora o preseljenju ili promeni mesta stanovanja zbog nekih sudbinskih okolnosti koje su morale da se dogode. Saturn u Ribama je prilika da osvestite način na koji održavate porodične odnose i postavite prioritete na svoje mesto.

Zdravlje - Zbog Jupitera u Biku već ste na pragu promene načina ishrane i usvajanja zdravijih životnih navika. U drugom delu 2024. godine ćete biti skloni zanemarivanju sopstvenog zdravlja zbog obaveza. Veoma je bitno da zbog uticaja Saturna u Ribama redovno posećujete lekara.

Foto: Freepick

 

 

JARAC

Posao - Iako je Merkur retrogradan do 3. januara, vi ćete 2024. godinu startovati odlično jer planete u vašem znaku donose puno šansi za uspeh, ali i lako prevazilazenje prepreka. Saturn u Ribama do 2026. godine donosi vam prelomne životne odluke koje će kompletno promeniti vaš život na svim poljima. U fazi ste kada na potpuno drugačiji način razmatrate stvari koje su vam važne, tako da će odluke koje budete donosili do februara 2026. godine kompletno promeniti vaš život. Borićete se za bolje ugovore ali i ozbiljnije rešavanje pitanja papirologije. Pluton u Vodoliji od 21. januara donosi vam šansu da zarađujete više para u 2024. godini nego u prethodnim godinama. Na osnovu korišćenja interneta illi promovisanja na društvenim mrežama možete da unovčite svoje znanje. Pošto će Merkur biti retrogradan u avgustu, novembru i dobrom delu decembra, to su meseci kada treba da izbegavate ozbiljne poslovne pregovore ili promenu posla. Jupiter 26. maja ulazi u vaše šesto polje posla, tako da donosi nove poslovne ponude u 2024. godini. Ono što trenutno radite će se proširiti, bilo da je to u pitanju proširenje firme ili oblast koju radite. Dakle širenje na poslu možete da očekujete u svakom smislu, kako od prostora do poslovnih obaveza. Februar vam donosi šansu da razgovarate o većoj zaradi na radnom mestu, pa to treba da iskoristite. Dakle, u 2024. godini ključno će biti širenje obima posla, u smislu proširenja delatnosti ali i šanse da radite dodatne poslove.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav - Jupiter u Biku do 26. maja treba da iskoristite ukoliko planirate da proširite porodicu. Slobodni Jarčevi imaju mogućnost iskreno da se zaljube u nekoga ko u roku od dve godine može da im postane životni partner. Dakle, prvi deo 2024. godine je odličan za nova poznanstva ali i proširenje porodice. Pred Novu 2024. godinu ćete imati tajnu simaptiju, odnosno nekoga o kome potajno maštate ali niste spremni to javno i da pokažete. Saturn u Ribama ukazuje da ste u odličnoj fazi da ozvaničite odnose koji su vam bitni, tako da pojedini pripadnici vašeg znaka mogu da pomisle da je brak idealno rešenje. Tačnije, zvaničan odnos koji može da vam donese stabilnost.

Zdravlje - Pred vama je stabilna godina, stim što od maja 2024. nećete paziti šta jedete. Pazite sa slatkišima i budite obazrivi prema sebi. Ali generalno gledano, godina je zdravstveno stabilna.

 

VODOLIJA

Posao - Pluton, planeta transformacije, ulazi u vaš znak 21. januara i menja vašu sudbinu na načine na koje vam je nekada bilo nezamislivo. To se pre svega odnosi na vašu karijeru ali i profesiju. Mnoge Vodolije napraviće potpuno novo kretanje u u poslovnom smislu, što će promeniti tok karijere. Saturn boravi u vašem drugom polju do 2026. godine tako da vama ne preostaje ništa drugo nego da naučite da štedite, jer para za bacanje neće biti. Dakle, imaćete tačno onoliko novca koliko vam je potrebno da platite obavezne stvari ali ne toliko da možete da se razbacujete. Jupiter u Biku vas navodi da se bavite nekretninama ili razmišljate o ulaganju, ali je to dosta rizično. Potrebno je da sa čekate kraj maja 2024. godine kako biste uz pomoć Jupitera u Blizancima imali bolju planetarnu podršku za bilo kakve poslovne poduhvate. Jupiter u Blizancima doneće vam nova poznanstva u drugom delu godine koja će da prerastu u iskrena prijateljstva i podršku u svakom pogledu. Dakle, ukoliko čekate prilike da menjate posao ili donosite odluke, bolje je da koristite drugi deo 2024. godine. Pluton u vašem znaku doneće sudbinske okolnosti koje će vas navesti u kom pravcu treba da se kreće vaš posao, a sigurno je da će nove tehnologije i internet imati velikog udela u tome.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav - Pluton u vašem znaku od kraja januara donosi sudbinske susrete koji će vam biti značajni tek u kasnijim godinama, kada shvatite koliko su bilo važni. Jupiter 26. maja ulazi u vaše peto polje i konačno vam donosi bolje šanse da se zaljubite. Dakle, drugi deo 2024. godine mnogo povoljniji za ljubav nego prvi. Od maja ćete biti otvorneiji za nova poznanstva, ljubavne odnose, ali i više vremena provoditi na mestima na zabavu. Ukoliko ste u braku ili imate vezu, znajte da od kraja maja dolazi odličan period za proširenje porodice. Pod uticajem Urana u Biku vaša sloboda vam je najvažnija, tako da vam je bitno da imate odnos u kojem možete da se osećate slobodno. Blizanci će vam biti primamljivi u drugom delu godine. U februaru Venera u Vodoliji može u vama da probudi davno zaboravljenje strasti. Retrogradni Merkur oko Nove godine, u avgustu, novembru i decembru donosi vam povratak bivših partnera i poravnanje neraščišćenih računa iz prošlosti.

Zdravlje - Vi zbog posla često zapostavljate svoje zdravlje i to će morati da se promeni jer ste veoma osetljivi već nekoliko godina. Od maja poradite na jačanju imuniteta jer ćete imati više energije da se posvetie sebi, a ne samo obavezama.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu, ušla je nakon 30 godina u vaš znak u martu 2023. i snažno menja sve oblasti vašeg života do 2026. godine. Vi ste jedan od znakova koji prolazi kroz najveće promene, koje će biti i snažnije u 2024. godini jer će Saturn imati jače dejstvo kako godina bude odmicala. Krize, životne lekcije, suočavanje sa strahovima, sve su to manifestacije Saturna, kojeg pojedini astrolozi nazivaju našim mučiteljem jer nam donosi najvažnije životne lekcije ali na teži način. Jupiter, planeta sreće, boravi u vašem polju komunikacija do 26. maja, što je važno da iskoristite kako biste dobili željeni ugovor ili završili papirologiju. To je recimo neki potpis koji vam je potreban za neku važnu životnu stvar. Na treba isključiti mogućnost da Saturn u vašem znaku donese velike promene na radnom mestu, bilo da je to promena firme, profesije ili transformacija postojeće na način na koji je vama trenutno neprihvatljivo. To može da nagovesti i kraj lošeg radnog odnosa koji je godinama na klimavim nogama, ali isto tako i da vam donese poslovnu ponudu gde ćete morati više da radite. U kojoj god firmi da budete sedeli, Saturn će vam donositi pritajeno nezadovoljstvo, ali je to njegova uobičajena manifestacija. Ovo je test izdržljivosti i veoma je važno da ne odustajete od poslovnih ciljeva koji su vam važni jer će vas Saturn nagraditi za vredan trud. Drugi deo 2024. godine je odličan za nekretine. Sve promene u poslovnom smislu koje budete želeli da ostvarite ići će sporije jer Saturn maksimalno usporava stvari kroz vreme kako biste bolje spoznali šta želite. Ovo je vid čišćenja nepotrebnih ljudi u vašem životu kojima odavno tu nije mesto. Dakle, u 2024. godine ste u drugoj godini kako Saturn radi u vašem znaku, pa vas sprema za dodatne promene koje mogu da utiču na vašu budućnost.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav - Imati Saturna u svom znaku, kao što je slučaj kod vas, je posebna vrsta emotivnih stanja kroz koja prolazite, tako da vašem partneru može da predstavlja problem što ne razume kako se osećate. Mnoge Ribe imaće situaciju da odnos koji traje godinama, a nije trajan, mora da se preseče, kako biste se oslobodili osoba kojima nije mesto u vašem životu. Sa Satrnom u znaku je veoma bitno da se grčevito ne držimo osoba kojima nije mesto u našem životu. Takođe, Saturn vam donosi i sudbinske susrete sa osobama koje treba da promene vaše poimanje ljubavi i želje da pomognete ljudima. Mnoge Ribe imaće utisak da im je teško da se zaljube, jer će vam se puno životnih promena dešavati u istom intervalu, ali je dobro da naučite šta je potpuna odgovornost za osobe koje volite. Ljubav će pod uticajem Saturna u Ribama da dobije potpuno novu perspektivu. Ukoliko ste u braku, moguća je kriza koja traje već mesecima, jer se menjate kao osoba, a partneru će to biti teško da razume. Isto tako, pojedine Ribe koje su u dužoj vezi mogu da se odluče na brak kao potez koji će im doneti prihvatanje ozbiljne odgovornosti. Isto se odnosi i na proširenje porodice. Sve što se dešava do 2026. godine je od ključnog značaja i ide po sudbini.

Zdravlje - Pod uticajem Saturna vaše zdravlje jeste slabije i to osećate već oko godinu dana. Zbog toga je veoma važno da ne zapostavite zdravlje jer možete da otkrijete hronične boljke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Škorpijama transformacija u ljubavi, Vagama luda životna avantura, a ovaj znak će procvetati od maja
Horoskop

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Škorpijama transformacija u ljubavi, Vagama luda životna avantura, a ovaj znak će procvetati od maja

Saturn, planeta koju astrolozi nazivaju gospodarem karme, plovi u Ribama do 2026. godine, a donosi velike promene za Strelčeve, Ribe, Blizance i Device. Saturn u Ribama nagoveštava kosmički preokret u nama samima, ali i na globalnom nivou. Jupiter, planeta sreće, nakon 12 godina ulazi u Blizance, gde će doneti veliku sreću za Blizance, Vodolije i Vage. Predstavljamo vam godišnji horoskop za 2024. godinu za naredna 4 horoskopska znaka, a naredne nedelje za ostale znakove Zodijaka.

03.12.2023

06:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija