• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

26.12.2023

13:14

Novčani horoskop za januar 2024! Rakovima partner troši pare, Lavovima bolje plaćena poslovna ponuda, a evo ko očekuje povišicu

Shutterstock

Horoskop

Novčani horoskop za januar 2024! Rakovima partner troši pare, Lavovima bolje plaćena poslovna ponuda, a evo ko očekuje povišicu

Podeli vest

Bliži se januar 2024. godine, a pojednim horoskopskima znakovima će zvezde više biti naklonjene za novac nego ostalima.

Iako u Novu 2024. godinu ulazimo sa retrogradnim Merkurom, koji otežava bilo kakvu papirologiju ili pregovore, iza 3. januara situacija postaje bolja, tako da će januar biti znatno stabilniliji za finansije nego decembar mesec.

Saznajte kako su zvezde naklonjene vašem znaku za novac u januaru: 

OVAN

Novac vam stiže iz drugog grada, ali ćete u drugom delu januara imati više troškova. Smatraćete da vredite više na poslu, a biće težak period godine da dobijete povišicu.

BIK

Finansijska kriza prestaje zvanično 3. januara, tako da možete da očekujete stabilizaciju na novčanom polju. Posredstvom Jarca možete da zaradite novac, a bilo kakva saradnja sa inostranim firmama može da vam donese zaradu.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Odličan mesec za sponzorstva i rešavanje pitanja nasledstva! Možete lako da dobijete novac za neki važan poslovni projekat. Bićete racionalniji jer Merkur kreće napred, tako da ćete osećati veću finansijsku stabilnost.

RAK

Polažete velike nade u poslovno partnerstvo sa jednom osobom, ali to neće ići tako lako. Ukoliko ste u braku, partner će vam tražiti novac i to će biti u porastu početkom godine. Zbog toga ćete biti nezadovoljni, jer će parnter očekivati vašu finansijsku podršku.

LAV

Merkur kreće napred, pa novac konačno stiže. To je nešto što vam je odavno obećano, a prolongiralo se tokom decembra meseca. Očekujte finansijsku stabilizaciju, ali i bolje plaćenu poslovnu ponudu.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

Venera u Strelcu donosi vam puno očekivanja od ulaganja u nekretnine, ali je bolje da uložite novac u nešto što vam je hobi. Imate šanse da hobi pretvorite u biznis koji će odlično da zarađuje.

VAGA

Pozicija Marsa u Jarcu donosi vam velike troškove zbog stana tokom januara. Porodica će očekivati od vas finansijsku podršku, što vam neće odgovarati. Moraćete da naučite da štedite.

ŠKORPIJA

Očekuju vas lepi pokloni koji će vam značiti više nego novac. To će biti izraženo u prvom delu januara, tako da ćete uspeti da dobijete lepe stvari. 

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Očekuje vas mesec koji može da vam donese veliku zaradu. Radićete više poslova ili dobiti ponudu da radite projekat koji će vam doneti dodatni novac. 

JARAC

Sezona vašeg znaka donosi vam mesec u kojem je vaša inicijativa ključna, pa čak i kada je novac u pitanju. Pluton 21. januara ulazi u Vodoliju i donosi priliku da se obogatite u narednim godinama. Iskoristite prvu polovinu januara da profirirate.

VODOLIJA

Vi ste jedan od znakova koji i dalje štedi novac. Planete vam neće biti naklonjene do februara, tako da morate da izdržite nalet troškova tokom prve polovine januara.

RIBE

Konačno bolji mesec za finansije! Za razliku od decembra, u januaru imate šanse da ostvarite zaradu posredstvom prijateljske pomoći. Prijatelj koji je na položaju će vam pomoći da dođete do većeg novca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija