04.08.2024.

06:40

Foto: Pixabay

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti

OVAN

Posao - Mars u Blizancima donosi vam brzinu reagovanja, pa iznenada možete da donesete odluku koja može da promeni tok vaše budućnosti. Nerviraće vas ljudi koju su usporeni, ali ćete ujedno zbog brzopletosti praviti greške. Venera i Merkur ulaze u Devicu, pa ćete biti deo novog kreativnog projekta na poslu.

Ljubav - Venera u Devici uslovoljava flert na poslu. Neko ko je vredan i ambiciozan će vam zapasti za oko. Biće vam izazov da mešate poslovni i privatni život. U fazi ste kada lako ostvarujete poznanstva, tako da će vam prijati bilo kakvo dopisivanje.

Zdravlje - Dobro.

BIK

Posao - Retrogradni Merkur gazi od sutra, pa vaša finansijska situacija počinje da nazaduje. Kašnjenje isplata, neplanirani troškovi i loša papirologija biće manifestacije retrogradnog Merkura. Venera u Devici ukazuje da ćete biti kreativiniji na radnom mestu.

Ljubav - Mars u Blizancima ukazuje na pojačan flert preko poruka. Neko će vas obasipati poklonima, a zbog Venere u Devici počinjete racionalno da merite koliko je neko učinio za vas. Pazite da ne propustite emotivne momente, zbog racionalizacije u odnosima.

Zdravlje - Dobro.

Informer

BLIZANCI

Posao - Vi ste rastrzani na puno strana, pa trošite energiju na više poslova odjednom. To vam ujedno krade energiju, pa ne možete da se fokusirate na jednu stvar. Zbog retrogradnog Merkura lako možete da upadnete u zamku i donesete odluke za koje ćete misliti da su ispravne, a zapravo će biti potpuno suprotno.

Ljubav - Imaćete poznanstva koja mogu da vam promene život. Jupiter obasjava vaš znak i donosi vam sreću u ljubavi. Možete lako da sretnete nekoga ko će biti po vašoj meri. Pred vama je uzbudljiva nedelja, a od kraja sedmice će biti poziva iz prošlosti.

Zdravlje - Osetljivo.

RAK

Posao - Iskoristite blagonakloni uticaj planeta da ostvarite veću zaradu tokom prve polovine avgusta. Mlad Mesec u Lavu danas možete da iskoristte za poboljšanje finansijske situacije i pravljenje boljeg plana za novac. Merkur i Venera u Devici donose vam srećne vesti i dobre ishodne pregovora do kraja nedelje.

Ljubav - Venera u trećem polju daje intenzivan flert, ali i kraća putovanja. Možete lako da se odlučite na kupovinu novog automobila, pa čak i zajedno sa partnerom. Retrogradni Saturn uslovljava i povratak stare ljubavi, tako da se spremite za uzbudljivu sedmicu.

Zdravlje -  Odlično.

Informer

LAV

Posao - Retrogradni Merkur kreće sutra, a donosi vam kašnjenje finansijskih isplata. Ako čekate realizaciju nekog posla u predstojećoj nedelji, znajte da će mnogi planovi morati da sačekaju septembar. Mars i Jupiter iz Blizanaca donose vam pomoć prijatelja, ali će ipak retrogradni Merkur maksimalno da otežava bilo kakvu realizaciju planova.

Ljubav - Niste u dobrom period za ljubav. Imate velika očekivanja, a ako ste u braku, partnera koče poslovni problemi, pa ne možete da se opustite. Slobodni Lavovi pokušaće bolje da upoznaju osobu sa kojom rade.

Zdravlje - Dobro.

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur krenuće iz vašeg znaka, tako da će vam nedostajati koncentracija i racionalnost. Bilo kakve odluke koje vam u narednim danima budu delovale ispravne mogu da se ispostave kao pogrešne do kraja meseca. Venera u vašem znaku donosi vam manju zaradu i vredne poklone.

Ljubav - Neptun, zajedno sa Merkurom i Saturnom ide unazad, pa se prisećate stare ljubavi. U fazi ste kada želite da zovete osobe koje niste godinama videli, jer imate potrebu da popravite stvari iz prošlosti. To nije najbolja ideja, jer na taj način nećete krenuti napred.

Zdravlje - Lošije.

Informer

VAGA

Posao - Venera u Devici od 5. avgusta donosi vam afere na poslu i tajne koje će isplivati na površinu. Saznaćete ko su vam bili tajni neprijatelji i najbolje je da se ne upuštate u sumnjive poslove koji nemaju garanciju. Retrogradan Merkur donosi potencijalne malverzacije, tako da se spremite za neočekivano.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju donosi tajne, pa ste skloni i tajnom zaljubljivanju. Mars u Blizancima donosi vam pojavljivanje osobe iz inostranstva. To je neko ko je mladolik, komunikativan i voli da putuje. Ukoliko ste u vezi ili braku, iskoristite naredni period za daleko putovanje.

Zdravlje - Dobro.

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Blizancima stvara konfuznu komunikaciju na radnom mestu. Najveći problem će vam biti razumevanje, jer ćete teško pronalaziti zajednički jezik sa saradnicima. Sunce u Lavu vam daje dobru organizaciju na poslu i želju za napredovanjem u karijeri. Ipak, zbog retrogradnog Merkura ćete shvatiti da ste se oslonili na pogrešne osobe.

Ljubav - Venera Devici donosi vam ljubav iz prijateljstva. To je osoba sa kojom se družite, a lako može da vam pokaže svoja osećanja. Biće vam privlačne Device, ali i osobe koje mogu da vas nadmudre rečima. Očekujte povratak osoba iz prošlosti, naročito onih sa kojima ste se nekada družili.

Zdravlje - Dobro.

Informer

STRELAC

Posao - Mars u Blizancima i retrogradni Merkur u Devici donose vam nesporazume na poslu ali i propale pregovore. Pokušavaćete da ostvarite cilj u firmi, ali će sve da se prolongira ili otkazuje u poslednjem trenutku. Poslovni partner nije u fazi kada je moguće da se oslonite na njega u poslovnom smislu.

Ljubav - Retrogradni Merkur donosi vam povratak ljubavi iz prošlosti. Takođe, preko posla poznajete uspešnu osobu koja će pokušati da obnovi kontaket sa vama. Flert na poslu može da vam bude zanimljiv, ali će najveći problem biti što ne napredujete nego ste zarobljeni u prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur u Devici najviše će udariti vaše polje posla. Kao posledica toga, možete da očekujete učestale rasprave sa saradnicima, ali i propale poslovne pregovore. Jarčevi koji planiraju da menjaju posao, mogu da očekuju propast pregovora, ali i odlaganje realizacije bilo kakvog novog početka u poslu.

Ljubav - Retrogadni Saturn čini vas ranjivim, pa razmišljate o prošlosti. Venera u Devici pruža vam priliku za zajedničko putovanje. Pojedini Jarčevi će razmišljati o osobi koja nije u njihovom gradu. Prijaće vam Device, a počeće da vam se javljaju i osobe iz daleke prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

Informer

VODOLIJA

Posao - Uran u Biku uvodi tektonske promene u sve oblasti vašeg života. Zbog toga ste više nego ikada spremni na radikalne poiteze, pa taman promenili celokupnu profesiju. Moguće je preseljenje, ali i selidba u drugi grad.

Ljubav - Sunce u Lavu ukazuje da je vašem partneru potrebna pažnja. Očekuje da mu dokazujete svoja osećanja, a vi ste u fazi kada olako ostavljate sve što vam ne odgovara. Moguć je susret sa jednom razvedenom osobom.

Zdravlje - Osetljivo.

RIBE

Posao - Retrogradni Merkur u Devici prvo će udariti na poslovno partnerstvo, a onda i na sve poslovne aktivnosti, tako da ćete imati utisak da nazadujete. Očekujete iznenadna kvarenja planova, neočekivane troškove i saradnike koji kasne u poslu. Zbog toga je poželjno da sve važne planove ostavite za septembar.

Ljubav - Neptun i Merkur idu u nazad, pa i vaš emotivni život! Očekujte povratak stare ljubavi i mogućnost obnavljanja romanse. Teška nedelja za nova poznanstva, jer ćete imati nalet osoba iz prošlosti.

Zdravlje - Osetljivo.