11.08.2024.

06:40

Foto: Freepick

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 12. do 19. avgusta! Device u haosu, Blizanci spremni za brak, a evo ko će bankrotirati

OVAN

Posao - Retrogradni Merkur uveliko gazi, pa pregovori postaju nemogući. Mars u Blizancima u vama budi potrebu brzo da menjate stvari koje vam ne odgovaraju, ali će to biti usporeno pod uticajem retrogradnih planeta. Ukoliko planirate da menjate posao, najbolje je da mislite o tome od septembra.

Ljubav - Venera u Devici je racionalna ljubav, tako da osoba koja vam se sviđa meri svaki vaš potez. U ljubavi su zahtevi postali veliki, a vi brzo gubite interesovanje. U narednim danima lako možete da uđete u vezu sa kolegom sa posla.

Zdravlje - Dobro.

BIK

Posao - Mars u aspektu sa Jupiterom u Blizancima može da vam stvori zakonske probleme oko naplate novca. Zbog toga treba da vodite računa u kakve pregovore se upuštate. Ne treba da očekujete finansijski pomak do kraja meseca. Zbog Venere u Devici počinjete da primećuje sve mane na radnom mestu.

Ljubav - Mars u Blizancima donosi vam haotičan odnos sa partnerom, pre svega zbog nerazumevanja. Bikovi koji su u braku imaće rasprave oko novca, jer će vam sigurno faliti do kraja avgusta. Slobodni Bikovi imaće nova poznanstva na mestu javnog tipa.

Zdravlje - Dobro.

Informer

BLIZANCI

Posao - Mars u vašem znaku daje vam bropletost, pa ste skloni pogrešnim procenama i rizičnim potezima koji ne vode nigde. Bićete neobrazrivi u poslu, što kasnije može skupo da vas košta. Razmišljaćete o poslu sa nekretninama, ali sada nije povoljan trenutak.

Ljubav - Jupiter vam donosi puno poznanstava jer ste kao magnet privlačni ljudima. Lako možete da uđete u vezu koja može da rezultira brakom. Spremite se za emotivna iznenađenja. Zbog retrogradnog Merkura mislite i na osobu iz prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

RAK

Posao - Retrogradni Merkur gazi i pogađa vaše polje komunikacija i saobraćaja. Zbog toga možete da očekujete kašnjenja, odlaganaje planova ali i loš period za pregovore. Nije dobro da potpisujete važna dokumenta u narednom periodu. Mars i Jupiter u Blizancima stavljaju vas u nezgodnu situaciju na poslu, gde morate da zaobilazite standardne procedure da biste završili posao.

Ljubav - Venera u Devici donosi flert preko poruka. To je neko ko očekuje da se dokazujete na delima. Saturn isto ide unazad i donosi vam povratak stare ljubavi. Moguće je da ćete razmišljati o pomirenju.

Zdravlje - Nesanica.

Informer

LAV

Posao - Merkur i Venera u drugom polju ukazuju da pokušavate da naplatite novac koji kasni. Ako budete pozajmljivali novac, lako možete da bankrotirate. Koliko god da budete organizovani, nešto će poći naopako, pa ćete morati da se prilagođavate. Pripremite se za novac koji kasni, ali i prijatelje koji neće više biti tolika podrška u poslu.

Ljubav - Pred vama je teža nedelja jer ne možete da pronađete zajednički jezik sa partnerom. I vama i voljenoj osobi je potrebna duža pauza jer u odnosu nešto mora da se menja. Ako mislite da sačuvate odnos, znajte da će kompromis biti nužan.

Zdravlje - Dobro.

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur vam je pomutio razum, pa vam nedostaje fokus u bilo kakvim situacijama. Veoma je bitno da do 30. avgusta ne potpisujete važna dokumenta, na nadate se pomaku, ali preterani ni ne vraćate u prošlost jer nećete krenuti dalje. Loš period za unaređenje poslovne situacije.

Ljubav - Venera jeste u vašem znaku, pa ste veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Menjate stil, pa će mnogi primetiti da ste se prolepšali, a lako možete da uđete u novu romansu. Ipak, zbog retrogradnog Merkura će vam biti teško bilo šta da odlučite.

Zdravlje - Lošije.

Informer

VAGA

Posao - Retrogradni Neptun stvara vam konfuzne situacije u kojima ništa nije onako kako izgleda da jeste. Imate poverenja u neke osobe, a zapravo će se ispostaviti da ste imali pogrešnu procenu. Detalji u poslu su vam veoma važni, ali će narednih dana stvari lako ići nizbrodo u svakom segmentu života.

Ljubav - Mars u Blizancima ukazuje da je vaš partner rešen da dobije sve po bilo koju cenu, pa će vas to izludeti. Ne razumete takvu samovolju i očekujte krizu zbog loše komunikacije. Mnoge Vage će radije razmišljati o raskidu nego što će želeti da se svađaju.

Zdravlje - Slabije.

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Blizancima navodi vas na neočekivane poteze, pa ćete svim silama gurati svoje ciljeve na poslu, ma koliko vas to koštalo. Imate neverovatnu pokretačku energiju, koja vas tera da porušite sve barijete kako biste ostvarili ciljeve. Retrogradni Merkur pokazaće pravo lice osoba za koje ste mislili da su vam prijatelji.

Ljubav - Venera u Devici ukazuje da ćete sreti osobu koja želi da mu se pokazujete na delima. Vi biste razgovarali, ali to sada nije slučaj, jer će neko želeti da mu pokažete svoja osećanaj na delu. Mešaćete ljubav i prijateljstvo, tako da vas očekuje uzbudljiva nedelja.

Zdravlje - Lošije.

Informer

STRELAC

Posao - Venera u Devici ukazuje da vaše ambicije rastu, pa ćete morati da se bavite bespotrebnim detaljima. U narednim danima detalji su važni u poslu, ali će opet zbog retrogradnog Merkura sve da "pada u vodu". Nije dobra nedelja za pormenu posla.

Ljubav - Upoznaćete osobu koja po svaku cenu želi da vas osvoji. To je neko ko je jak na rečima, ali i na delima. Zbog uticaja retrgradnog Merkura povratak stare ljubavi će se dogoditi do 30. avgusta. Budite mudri sa potezima.

Zdravlje - Slabije.

JARAC

Posao - Mars i Jupiter u šestom polju ukazuju na haotičnu poslovnu situaciju. Ništa neće ići po planu, a imaćete učestale rasprave oko toga kako posao treba da se obavlja. Retrogradni Saturn vam oduzima energiju, pa brzo gubite koncentraciju na poslu.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam romansu na putovanju. Zbog toga ne bi bilo loše da otputujete zajedno sa osobom koja vam se dopada. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja dolazi iz drugog grada.

Zdravlje - Lošije.

Informer

VODOLIJA

Posao - Nalazite se u kriznom periodu u kojem lako donosite odluke koje mogu da promene vaš život. Stvar je u tome što niste u fazi kada želite da pravite krompromise. Radićete na tome da dobijete sponzorstvo za određeni projekat, ali će se sve odlagati zbog retrogradnog Merkura.

Ljubav - Merkur ide unazad, pa samim tim i vaš emotivni život. Očekujte javljanje ljudi iz prošlosti, ali i staru ljubav. Koliko god vam pomirenje delovalo kao ispravna stvar, znajte da u septembru lako možete da se pokajete.

Zdravlje - Lošije.

RIBE

Posao - Ukoliko imate poslovnog partnera, situacija je otežana jer je odnos na "klimavim nogama" zbog retrogradnog Merkura. Mars u Blizancima vam ne prija, pa pomerate obaveze jer ste svesni da u ovom periodu ništa ne ide jednostavno.

Ljubav - Merkur ide unazad, pa vuče prošlost ka vama, što znači da se sećate osobe koja vam je nekada emotivno značila. Sve više ćete razmišljati o pomirenju, mada to nije najbolja odluka.

Zdravlje - Pogoršanje.