18.08.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 19. do 26. avgusta! Sutra tačno u 20.25 časova stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka

OVAN

Posao - Mars i Jupiter u Blizancima donose vam nesporazume i pogrešne poteze do kraja nedelje. Skloni ste impulsivnim odlukama koje će za sobom povući posledice koje vam se neće dopasti. Treba da probate da ostanete sudržani od pogrešnih odluka.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam flert na poslu. Sve više razmišljate o osobi koju znate preko poslovnih kontakata. Slobodni Ovnovi mogu da ostvare nova poznanstva na mestima gde idu svaki dan, kao što je tržni centar, splav ili prodavnica.

Zdravlje - Lošije. Opez u saobraćaju.

BIK

Posao - Venera u izazovnom aspektu sa Marsom i Jupiterom donosi vam krizu na poslu, pa ćete sve više razmišljati o promeni posla. U ovom periodu može da dođe do promene poslovnog partnerstva koje je na "klimavim nogama". Pun Mesec u Vodoliji 19. avgusta ukazuje na haotične događaje u firmi. 

Ljubav - Mars i Venera u kvadratu stvaraju emotivnu krizu, ali i susrete sa osobama koje su ljubomorne. Zbog toga treba da vodite računa da ne budete uvučeni u odnos koji može emotivno skupo da vas košta.

Zdravlje - Slabije.

Informer

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur se vratio u Lava, pa vas očekuju nejasni pregovori, čudna komunikacija i sumnjiva papirologija. Pazite šta potpisujete u narednim danima. Niste u stanju da procenite šta je racionalna odluka, tako da se pripremite za kvarenje planova.

Ljubav - Ukoliko ste u braku ili vezi, sledi vam emotivni zemljotres. Partner ima visoke zahteve, a zbog retrogradnog Merkura nemate ideju kako da popravite odnos. Nepovoljna nedelja za bilo kakav emotivni početak.

Zdravlje - Osetljivo.

RAK

Posao - Retrogradni Merkur u drugom polju udara na vaše polje finansija, pa ćete imati troškove koje niste planirali. Bilo kakvi pregovori mogu u ovom trenutku da se prolongiraju do septembra. Na poslu dolazi do kulminacije nezadovoljstva, tako da ćete saznati za informacije koje su trebale da ostanu skrivene.

Ljubav - Venera u Devici ukazuje da ima pojačanog flerta preko poruka. Ipak, zbog retrogradnog Saturna razmišljate o nedovršenom odnosu sa osobom iz prošlosti. To vas opterećuje i vuče ka prošlosti. Sve više ćete razmišljati o pomirenju.

Zdravlje - Nesanica.

Informer

LAV

Posao - Retrogradni Merkur se vratio u vaš znak i uneo opštu zabunu u sve oblasti vašeg života. Na udaru su prvo finansije, a onda i sve ostale oblasti.  Zbog toga je bitno da ne donosite pogrešne odluke, koje mogu negativno da se odraze na ostatak 2024. godine.

Ljubav - Imaćete neočekivana poznanstva, naročito preko interneta i društevnih mreža. Venera u aspekltu sa Uranom može da vam donose neočekivani susret. Budite otvoreni za nove stvari. Jedna osoba obradovaće vas vrednim poklonom.

Zdravlje - Dobro.

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam suočavanje sa sopstvenim strahovima. Imaćete razne dileme, jer nećete moći da procenite šta je racioanlna odluka u narednim danima. Možete lako da saznate ko su osobe koje su vam radile iza leđa na poslu.

Ljubav - Retrogradni Merkur i Neptun vraća vas u prošlost, pa se prisećate stare ljubavi. Nije isključeno da ćete obnoviti stari kontakt, jer želite da razjasnite nešto što je bilo davno sa osobom iz prošlosti. Nepovoljna nedelja za donošenje bitnih, emotivnih odluka.

Zdravlje - Slabije.

Informer

VAGA

Posao - Venera u dvanaestom polju donosi vam turbulentan period u kojem bilo kakve probleme doživljavate stresno. Zbog toga preuveličavate prepreke i sumnjate u svoje saradnike. Nepovoljan period za donošenje odluka i pazite sa kim pregovorate u poslu.

Ljubav - Mars u aspektu sa Jupiterom ukazuje da je vaš partner rešen da dobije ono što želi, po svaku cenu. Pojedine Vage će biti pred raskidom zbog nerazumevanja. Imate tajnu simpatiju koju krijete samo za sebe.

Zdravlje - Psihološki problemi.

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Blizancima donosi vam haotičnu situaciju na poslu. Imaćete problem da razumete ljude sa kojima sarađujete. Možete da dobijete i novu poslovnu ponudu, koja može da vam deluje sumnjivo. Sve u svemu, neiuzvesna nedelja za bilo kakve pregovore.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam mešanje ljubavi i prijateljstva. Zbog toga lako možete da uđete u vezu sa nekim sa kim se godinama družite. Ukoliko ste u braku, treća osoba može da se pojavi kao problem u odnosu.

Zdravlje - Lošije.

Informer

STRELAC

Posao - Zbog uticaja Marsa iz Blizanaca i retrogradnog Merkura posustajete u bilo kakvim poslovnim ciljevima. Zbog toga se sve prolongira, a mnoge stvari i nisu do vas, tako da morate da sačekate septembar. Iako se opirete svemu što vam ne odgovara, uviđate i sami da nije vreme promena.

Ljubav - Merkur ide unazad i donosi vam pojavljivanje osobe iz prošlosti. Taj trend će se zadržati do kraja meseca, ali bilo kakav povratak na staro može da se ispostavi kao greška. Loš period za ostvarivanje novih kontakata.

Zdravlje - Slabije.

JARAC

Posao - Pun Mesec očekuje vas u drugom polju 19. avgusta, tako da možete da se pripremite za odliv novca. To može da bude i dodatni, neplanirani trošak koji je morao da se desi. U svakom slučaju potreban vam je novi model štednje.

Ljubav - Retrogradni Saturn vas vraća u prošlost, pa ste spremni za pomirenje sa osobom koja vam je nekada nešto značila.  Očekujte vas i novo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje - Bolje.

Informer

VODOLIJA

Posao - Pun Mesec u vašem znaku nagoveštava kraj jedne životne faze, što znači da ćete u intervalu od dve nedelje privesti kraju nešto što vas je mučilo. To se odnosi na sve oblasti vašeg života.

Ljubav - Imaćete susret sa osobom koja je poznata javnosti, ali će i prošlost zakucati na vaša vrata. Pripremite se za pozive iz prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

RIBE

Posao - Retrogradni Merkur u Lavu donosi vam usporavanje situacije na poslu, haos i nesposobnost završavanja obaveza na vreme. Ukoliko razmišljate o promeni posla, u ovom periodu to nije pametno.

Ljubav - Merkur ide unazad, pa je odnos sa partnerom težak. Osim toga, razmišljaćete o susretu sa osobom iz prošlosti. Moguće je pomirenje.

Zdravlje - Lošije.