27.08.2024.

07:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Horoskopski znak otkriva u kojoj zemlji bi trebalo da živite!

Svaki znak nosi različite osobine, želje i energije koje su savršeno usklađene sa određenim zemljama. Hajde da istražimo gde zvezde misle da biste se osećali kao kod kuće.

Ovan

Vatreni i avanturistički Ovnovi će uspevati u Australiji. Sa svojim neravnim pejzažima i živahnim gradovima, Land Dovn Under nudi beskrajne mogućnosti Ovnovima željnim uzbuđenja da istražuju, surfuju i upuste se u uzbudljive avanture.

Bik 

Bik, ljubitelj luksuza i prirode, našao bi blaženstvo u Italiji. Bogata istorija, zadivljujući krajolik i svetski poznata kuhinja savršeno se slažu sa Bikovom uvažavanjem finijih stvari u životu. Zamislite sebe kako pijuckate vino u Toskani ili uživate u romantičnoj vožnji gondolom u Veneciji.

Informer

 

Blizanci 

Društvenim i radoznalim Blizancima je potrebno mesto koje odgovara njihovom živahnom duhu. Sjedinjene Države, sa svojom raznolikom kulturom, užurbanim gradovima i beskrajnim mogućnostima za nova iskustva, savršeno su igralište za znak blizanaca. Od ulica Njujorka do plaža Kalifornije, Blizancima nikada neće ponestati stvari koje treba da rade.

Rak 

Rakovi žude za udobnošću i vezom, što Japan čini idealnom destinacijom. Spoj tradicije, porodičnih vrednosti i spokojne lepote japanskih pejzaža pružaju osećaj mira i pripadnosti koji Rak duboko želi. Harmonična priroda japanske kulture rezonuje sa Rakovim negujućim duhom.

Lav 

Odvažan, živahan Lav pripada srcu akcije i nema mesta poput Francuske za ovaj kraljevski znak. Bilo da uživate u glamuru Pariza ili upijate sunce na francuskoj rivijeri, Leova potreba za luksuzom, dramom i romantikom savršeno je zadovoljena u ovoj blistavoj zemlji.

Devica 

Devica orijentisana na detalje i praktična će cvetati u Švajcarskoj. Poznata po svojoj čistoći, efikasnosti i zadivljujućoj prirodnoj lepoti, Švajcarska pruža savršeno okruženje za pedantne prirode Device. Miran i uredan švajcarski način života savršeno je u skladu sa Devičinom sklonošću prema strukturi i harmoniji.

Informer

 

Vaga 

Umetničke i miroljubive Vage pronašle bi ravnotežu u Grčkoj. Sa svojom bogatom istorijom, prelepom arhitekturom i naglaskom na harmoniji i lepoti, Grčka nudi Vagi kulturnu i estetsku stimulaciju za kojom žude. Zamislite da živite usred drevnih ruševina i živopisnih ostrva!

Škorpija 

Strastvenu i misterioznu Škorpiju privlači intenzitet Brazila. Sa svojom živopisnom kulturom, dubokom duhovnošću i pejzažima koji oduzimaju dah, Brazil pruža savršenu pozadinu za transformativnu prirodu Škorpije. Bilo u amazonskoj prašumi ili na živahnim ulicama Rija, Škorpija će se osećati kao kod kuće.

Strelac 

Avanturistički Strelac je stvoren za Novi Zeland. Poznat po svojoj zadivljujućoj prirodnoj lepoti i beskrajnim mogućnostima za istraživanje na otvorenom, Novi Zeland nudi Strelcu koji voli slobodu savršeno mesto za pešačenje, vožnju kajakom i istraživanje do mile volje.

Informer

 

Jarac 

Ambiciozni i disciplinovani Jarac bi našao savršenog partnera u Nemačkoj. Poznata po snažnoj radnoj etici, efikasnim sistemima i bogatoj istoriji, Nemačka se slaže sa Jarčevom ljubavlju prema redu, dostignućima i kulturnoj dubini. Jarčevi će ceniti mešavinu tradicije i inovacija u zemlji.

Vodolija 

Vodolija napredna i nekonvencionalna Vodolija bi uspevala u Švedskoj. Poznata po svojim progresivnim vrednostima, tehnološkom napretku i fokusu na društvenu jednakost, Švedska pruža savršeno okruženje za Vodoliju za inovacije, povezivanje i vođstvo u stvaranju boljeg sveta.

Ribe 

Sanjive i intuitivne Ribe bi pronašle svoje utočište na Baliju, u Indoneziji. Duhovna energija ostrva, mirne plaže i umetničke zajednice rezonuju sa ljubavlju Riba prema miru, kreativnosti i povezanosti sa mističnim. Bali nudi Ribama savršen beg u svet u kome se snovi i stvarnost besprekorno spajaju.