04.09.2024.

06:40

Foto: Freepick

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 4. septembar! Ovnovima sledi veridba, a ovaj znak očekuje novčana infuzija

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

Informer

 

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu sa nekim ko vam se dopada ili ćete se veriti. Ovo je povoljan period za bilo šta od toga. POSAO: Sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Vaš već dobro poznat hedonizam biće još izraženiji i ništa vam neće trebati osim nekoga sa kim možete da uživate. POSAO: Finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu, zbog čega vam je teško odoleti i lako ćete osvojiti bilo koga za koga se odlučite. POSAO: Puni ste energije, ali treba vam bolji plan. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete samo flertovati. Odnos sa osobom koja vam se dopada biće na nivou komunikacije. POSAO: Mogući su logistički problemi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

 

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate. Lak dogovor i sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče jer ste danas preokupirani drugim stvarima. POSAO: Moguće je da ćete doneti neke vrlo impulsivne odluke. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA

LJUBAV: Očekuje vas sreća u ljubavi. Moguće je putovanje sa voljenom osobom. POSAO: Suočićete se sa brojnim problemima na radnom mestu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sumnjaćete u vernost izabrane osobe, ne bez razloga. Ipak, nemojte reagovati dok ne saznate sve činjenice. POSAO: Novčana infuzija i blagostanje. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Više ćete biti raspoloženi za kratkotrajne avanture i nedefinisane kombinacije nego za stabilnu vezu. POSAO: Mogli biste imati neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

JARAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti, jer je to osoba beskompromisna koliko i vi. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako budete iskreni, imaćete mnogo više sreće u ljubavi. Vama to ponekad nije jasno, ali iskrenost je vrlo bitna. POSAO: Moguće greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: U poslednje vreme volite osećaj sigurnosti koji vam pružaju oni koji su dugo prisutni u vašem životu. Niko nov nema šanse. POSAO: Moguće promene. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.