Autor: Informer.rs

12.09.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 12. septembar! Rakovima sledi gadan ljubavni prekid, Vodolijama uspeh na poslu!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu je moguća ljubav na putu ili romantično putovanje sa nekim s kim ste u vezi. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu ili manji pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Loše.

BLIZANCI

LJUBAV: Iako ćete imati svaku mogućnost da doživite ljubav, ipak će vam izmicati, što će vas silno frustrirati. POSAO: Vaša elokventnost će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK

LJUBAV: Prekid u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada će izazvati zastoj u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete imati logističkih ili administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

LAV

LJUBAV: Nedostaje vam samopouzdanje, što za vas nije karakteristično. Biće vam teško da budete zadovoljni jer će vam raspoloženje varirati. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna simpatija. POSAO: Uspeh onima koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste, zabavom i lepotom. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

VAGA

LJUBAV: Izabrana osoba će biti dobro raspoložena i zainteresovana za ljubav, zbog čega ćete imati prilike da uživate. POSAO: Radićete nešto što vam se dopada. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da doživite aferu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možete imati administrativnih ili pravnih problema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Ušli ste u mirnije vode kada su u pitanju odnosi, više nećete trpeti zbog neželjenih promena. POSAO: Bićete opterećeni brigama, pre svega, zbog novca. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Trenutno ste u periodu u kome imate problema, ali znajte da će to već sutra biti iza vas. POSAO: Problem sa podređenima i zastoj procesa rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete dobre prilike, pogotovo ako odete na neki zabavni događaj, gde vrlo lako možete naći ljubav. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika ili ćete se dopasti nekome ko nije baš vaš tip. POSAO: Ako očekujete priliv novca, moraćete da se strpite. ZDRAVLJE: Grlobolja.