Autor: Informer.rs

17.08.2024.

10:00

Foto: Instragram

Magazin

"Ja sam mama koja se sunča gola"! Komšije se žale zbog njenih golih grudi, ali nju briga! (FOTO)

Karla Beluči, majka četvoro dece, bez ustezanja uživa u suncu potpuno gola, ne obazirući se na reakcije svojih komšija. Karla smatra da nema ništa loše u tome što pokazuje svoje telo jer je, kako kaže, "fantastično".

Karla Beluči nije stidljiva kada je u pitanju izazivanje kontroverzi. Tokom godina postala je poznata kao "najomraženija žena u Britaniji" zbog svojih kontroverznih izjava. Ne samo da je lažirala depresiju kako bi dobila operaciju nosa na račun Nacionalne zdravstvene službe (NHS), već je takođe podržala obaveznu vojnu službu i platila svojoj ćerki da se iseli iz kuće, prenosi "Daily star".

Međutim, čini se da 42-godišnju Karlu hejteri ne uznemiravaju - čak i kada je reč o stvarnim životnim situacijama.

Nedavno je razbesnela svoje komšije jer se sunčala potpuno gola!

Na najtopliji dan u ovoj godini, Karla je odlučila da se skine u svom dvorištu. Nije je briga da li se to ljudima sviđa ili ne - insistira da je njeno telo "fantastično".

- Volim da budem potpuno gola, i uopšte me nije briga. Sunčam se gola non-stop u svom vrtu. Komšije su verovatno zgrožene, ali to nije moj problem. Moje telo je fantastično, pa zašto da ne - rekla je. 

- Kritike roditelja me ne dotiču. Njihovo mišljenje mi ništa ne znači, ako im se ne sviđa, mogu da se presele ili da ne gledaju - dodala je. 

Iako sunčanje bez odeće nije potpuno ilegalno, zakon ima svoje izuzetke. U Engleskoj i Velsu, nije prekršaj biti go u javnosti, ali ne smete biti goli s namerom da izazovete "uznemirenje i strah".

Karla se ne brine zbog mogućih problema i ne dozvoljava da je pritužbe komšija zaustave. 

- Ništa me neće sprečiti da osunčam svoje obline, bilo kod kuće ili u inostranstvu. To je moj život,  po mom ili nikako - rekla je Karla. 

- Mogu da me vređaju koliko hoće, ali to samo degradira njih same. Voleli bi da imaju samopouzdanje poput mene. Uvek ostajem pribrana i neću se spustiti na nivo ljubomore. Ljubomora je bolest i neću biti deo toga - dodala je.