25.01.2020.

13:30

Foto:

Magazin

IZVOR ZDRAVLJA I MLADOLIKOSTI NALAZI SE U OVOM VITAMINU! Evo šta nam je potrebno da bi organizam funkcionisao dobro

U svojoj knjizi, piše kako usled porasta broja lekova koji se pripisuju pacijentima, "Vitamin N" (od engleske reči nature) ili u prevodu vitamin "priroda" zapravo je jedini recept koji bi deca i odrasli trebalo da dobijaju.

ŠTA DA RADITE ako saznate da bolujete od neke POLNO PRENOSIVE BOLESTI?! Evo kako da kažete partneru, I SADAŠNJEM I BIVŠEM!

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Izlaganje prirodnom okruženju ljude upućuje da neguju bliske odnose s drugima, vrednuju zajednicu i budu velikodušniji. Jedno istraživanje pokazalo je da pacijenti u sobama s pogledom na drveće imaju kraće vreme hospitalizacije, manje potrebe za lekovima protiv bolova i manje negativnih komentara.

Informer

 - Trošenje više vremena na otvorenom neguje naše “prirodne neurone” i kreativnost. Nakon samo jednog sata u prirodi memorija i pažnja poboljšavaju se za 20 posto. Na prirodnijim radnim mestima zaposleni su produktivniji i uzimaju manje dana bolovanja - kaže Lov.

Istraživanje je pokazalo da su žene sklonije nakupljanju stresa, zato se njima boravak u prirodi naročito preporučuje.

Informer

Vitamin N je ključ sreće i uspeha

U današnjem, užurbanom svetu, prava je privilegija provođenje vremena u prirodi, a ono je zaista dragoceno.

DIJETA PREMA BIORITMU! Jedite u tačno određeno vreme i za mesec dana nosićete garderobu 2 broja manju

Detoksikacija od elektronskih uređaja

Danas pogled ne skidamo sa ekrana, bilo da su to telefoni ili računari, toliko smo okupirani tim spravama da nam je vid narušen u velikoj meri. Priroda odmara oči i čisti psihu od dobijenih informacija u toku dana.

Umirujuće dejstvo 

Vreme provedeno u prirodi će nas smiriti i opusiti. Vreme provedeno u ovakvom okruženju će umanjiti stres, a upravo on je okidač za mnoge bolesti i prerani nastanak bora.

Priroda leči

Osim toga, priroda ima isceliteljske moći. Kad imamo loš period u životu, boravak na nekom mirnom mestu među drvećem će nam ublažiti tugu.

Tagovi: