23.03.2020.

23:43

Foto:

Magazin

EVO KAKO DA PREPOZNATE PRIRODNE GRUDI! Razlikuju se od silikona na 6 načina!

Stepen tvrdoće

Prirodne grudi se sastoje od masnog tkiva zbog čega se povećanjem telesne težine one obično povećavaju, a to je razlog i zbog kojeg punije žene obično imaju veće grudi. Masno tkivo je na dodir meko te može lako da se pritiska, dok je kod implantanata tkivo tvrđe, naročito kod samih silikona. Postoje i mogućnosti stavljanja filera s fiziološkom rastvorom, zbog koje je tkivo nešto mekše, ali se i dalje razlike vide.

Silikonske su blizu

Ženske su grudi u proseku jedna od druge razmaknute od pet do sedam centimetara, a u slučaju prirodnih većih grudi, ta razlika može da bude i veća. Kod ugradnje silikona, razlika gotovo u potpunosti nestaje pa se grudi gotovo dodiruju, piše Men's Health.

KAKO DA PREKRATITE VREME U IZOLACIJI? Ovo će najbolje da vas relaksira!

ISHRANOM PROTIV UPALA! Ove namirnice sprečavaju zapaljenske procese u telu!

Poskakuju ili ne?

Prirodne grudi se pomeraju pri svakom pokretu žene, mada dobar grudnjak fiksira i smanjuje te pokrete. Ipak, ako je reč o pravim grudima, one uvek poskakuju kod većih kretnji, kao kod trčanja. Veštačke grudi ne poskakuju - one su u potpunosti fiksirane, pa se i bez grudnjaka neće naginjati, čak ni kada žena visi naopačke, a kamoli ako leži na boku.

I sam oblik puno govori

Najčešći prirodni oblik grudi nije obli, već imaju oblik suza. Upravo je savršeni okrugli oblik koji podseća na dinje jedan od najboljih pokazatelja da je reč o veštačkim grudima.

SADA IMATE VREMENA ZA SEBE! Posvetite se nezi, jedan deo tela stalno zapostavljamo!

Gde stoje grudi?

Ženske grudi su postavljane u visini pazuha, a zavisno od njihove veličine, trudnoće i dojenja neminovno je spuštanje i do 10 centimetara tokom godina. Kod estetskih zahvata grudi se postavljaju više, tako da dekolte gotovo počinje pri samom dnu vrata.

Da li se skriva ožiljak

Ni jednu operaciju grudi nije moguće izvesti bez ožiljka, a on se najčešće skriva u obliku horizontalne crte na donjoj strani grudi, ili pak u pazušnoj jami u obliku vertikalnog zareza od četiri do pet centimetara.

Tagovi:
Žena Grudi silikoni prirodno razlika veštački ožiljak lifestyle skakanje masno tkivo prirodne grudi fiziološki rastvor razmak veštačke grudi trvdoća