05.04.2020.

14:33

Foto:

Magazin

BEZ RIBANJA I MUKE! Žene su ODUŠEVLJENE ultra prostim trikom koji otklanja ZAGORELE NASLAGE I MASNOĆU sa šerpi!

Stručnjaci za čišćenje tvrde da rešenje leži u jednostavnom sastojku - vinskom prašku za pecivo (kalijum bitartrat ili cream of tartar).

NIJE VREME ZA DIJETE! Isključivanje OVIH NAMIRNICA može da naruši imunitet! BUDITE OPREZNI!

STARA, DOBRA AJNPREN ILI KLIN ČORBA! Idealno predjelo, a može i kao lagani obrok!

Ovaj proizvod je doslovce spas za zagoreo tiganj, a tehnika čišćenja je sasvim prosta - pospite ga po dnu posude, dodajte vruću vodu i ostavite sat vremena da odstoji.

Informer

Nakon toga, izribajte površinu grubim delom sunđera za pranje sudova, a ovo bi trebalo da bude dovoljno da vaš tiganj ili šerpa ponovo zablistaju.

ORIGINALNI, ITALIJANSKI RECEPT! Napravite bolonjeze sos, klasik za sva vremena!

Ipak, ako je reč o debelim naslagama, možda ćete morati da ponovite postupak.

Vinski prašak za pecivo se uglavnom koristi za pripremu poslastica, a može se pronaći u specijalizovanim zdravim hranima ili dobro opremljenim hipermarketima.