20.09.2020.

11:12

Foto:

Magazin

Ova praksa je SJAJNA za TRUDNICE! Drastično sprečava mogućnost komplikacija!

Stručnjaci kažu da bi trudna žena, kod koje nisu otkrivene nikakve komplikacije i problemi, trebalo da ima najmanje 30 minuta umerenih fizičkih aktivnosti većinu dana u nedelji.

SATIMA sam napolju SEDELA, PLAKALA i PUŠILA! Slavna pevačica otvoreno o psihičkim problemima!

- Lekari su primetili da postoji velika razlika između preporuka o fizičkoj aktivnosti i stvarne prakse trudnica, a smatra se da preporuka o nužnosti vežbanja za vreme trudnoće biva ignorisana, odnosno da većina žena nije uopšte svesna njene važnosti - kažu naučnici.

Informer

Istraživanja pokazuju da žene koje su za vreme trudnoće fizički aktivnije drastično smanjuju mogućnost rapidnog debljanja, ali i mogućnost pojavljivanja eventualnih komplikacija u trudnoći.

ZGAZIĆE VAS KAO BUBAŠVABU! Oni pobeđuju u svakoj svađi, ne kačite se sa njima!

Američki stručnjaci sproveli su istraživanje nad više od 150.000 žena od 18 do 44 godina starosti, od kojih su 6.528 bile trudne, i došli do zaključka da je 2000. godine 27 odsto žena koje nisu bile trudne poslušalo preporuke o nužnosti vežbanja, u poređenju sa 16 odsto trudnica.

Da li ste videli lepšu trudnicu proverite OVDE.

O slavnoj manekenki koja je koristila botoks tokom trudnoće čitajte OVDE

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!

EKSPLOZIJA SEROTONINA NA TRGU REPUBLIKE! Počeo drugi festival slatkiša u Beogradu!