Autor: Informer.rs

17.01.2023.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

SMRŠALA JE UZ POMOĆ INTIMNIH ODNOSA! Smatra da žene bacaju novac na teretanu! (FOTO)

Manekenka Karla Beluči (41) tvrdi da se nakon porođaja četvrtog deteta sa 42 vratila na broj 38, a da nije ni otišla u teretanu.

- Sve se svodi na veoma dobar intiman odnos dva puta dnevno. Ne razumem mame koje ostavljaju novac po teretanama – rekla je ona za Daily star.

Karla voli  intimne trenutke sa suprugom, pa je odlučila da vežbu premesti u spavaću sobu.

Karla je nosila broj 42 kada je odlučila da napravi promene u svom životu. Uz odnos, za koji tvrdi da joj je najviše pomogao, Karla svakodnevno vežba 20 minuta kod kuće i pazi na ishranu i veličinu obroka.

- Nema ništa loše sa veličinom 42, ali sam želela da smršam. Osećala sam se privlačno jer me je muž bodrio, ali duboko u sebi tada nisam bila srećna - kaže ona.

Danas Karla deli savete za mame koje žele da izgube težinu:

- Prestanite da pijete flašu vina svake večeri dok gledate filmove. Svaki dan idete u teretanu i onda vas vidim sa velikom kafom punom kajmaka i šlaga, ne ide tako -

Influenserku prati 145 hiljada ljudi, a tvrdi da pored svakodnevnih obaveza uvek ima vremena za svakodnevne intimne odnose.

- Važno je održavati vatru u spavaćoj sobi. Osećam se tako privlačno, a moj muž ne može da skine ruke sa mene - zaključila je ona i dodala da obožava da objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama.